Tortosa ha iniciat el curs escolar amb l’estrena de dues llars d’infants municipals als Reguers i Vinallop

Escrit per el 6 de setembre de 2022

El curs escolar 2022-23 ha començat a la ciutat de Tortosa amb la posta en marxa d’escoles bressol de titularitat municipal als pobles dels Reguers i de Vinallop que ofereixen aquest servei per a infants d’entre 1 i 3 anys. Estan integrades a les escoles del poble i compten amb 5 xiquets matriculats a la llar dels Reguers i 4 a la de Vinallop. Durant l’estiu l’ajuntament de Tortosa ha realitzat les obres necessàries per adequar i equipar les noves aules perquè estiguessin a punt per iniciar l’activitat avui. Tan l’alcaldessa pedània dels Reguers, Ester Vidal, com l’alcalde pedani de Vinallop, Antonio Estíbalez han remarcat la importància del servei de llar d’infants per garantir el  futur de les escoles rurals…


Per la seva banda, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé que avui ha visitat els dos nous equipaments, ha dit que la posta en marxa d’aquestes dues llars d’infants municipals referma la voluntat de descentralització i reequilibri territorial que té el govern tortosí…

Aquests nous equipaments educatius s’afegeixen a les llars d’infants ja existents a les tres EMD de Tortosa: Jesús, Bítem i Campredó. Per tant, tots els pobles de Tortosa disposen d’aquest servei. De moment però la ciutat no compta amb cap llar d’infants de titularitat pública.

Movem  recorda que Tortosa és l’única capital de comarca sense llar d’infants pública al nucli urbà

Des de Movem Tortosa, el seu portaveu Jordi Jordan ha declarat que “mentre a totes les ciutats de Catalunya les famílies d’infantil 2 tindran l’oportunitat d’accedir a una educació gratuïta, a Tortosa no podrà ser així perquè no tenim cap llar d’infants pública gràcies a la inacció del govern municipal de Roigé”. En aquesta línia, també ha lamentat “el cinisme i intent de manipulació en voler penjar-se una medalla que no li pertoca”, en referència a les recent creades llars d’infants dels Reguers i de Vinallop, que recordem s’han tirat endavant per l’acció de la Generalitat, que ha apostat per la creació de 50 escoles rurals a tot Catalunya i no pas a iniciativa del propi Ajuntament’.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙 No us podeu perdre l’entrevista en profunditat que li vam fer a @ManelOlle, on vam copsar la seua passió per l literatura, la llengua catalana i la cultura 👇🏻

🎙Entrevistem el rector de la @universitatURV , Josep Pallarès, per parlar sobre el nou curs universitari 👇🏻

Dins de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat a #Tortosa, avui el passeig Moreira deixa de banda els vehicles i dona tot el protagonisme a les persones i als vehicles de mobilitat personal. Incentivem que hi haja una mobilitat més sostenible tots els dies de l'any.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El curs escolar ha començat avui a la ciutat de Tortosa amb la posta en marxa d’escoles bressol de titularitat municipal als pobles dels Reguers i de Vinallop que ofereixen aquest servei per a infants d’entre 1 i 3 anys. Estan integrades a les escoles del poble i compten amb 5 xiquets matriculats a la llar dels Reguers i 4 a la de Vinallop. Durant l’estiu l’ajuntament de Tortosa ha realitzat les obres necessàries per adequar i equipar les noves aules perquè estiguessin a punt per iniciar l’activitat avui. Tan l’alcaldessa pedània dels Reguers, Ester Vidal, com l’alcalde pedani de Vinallop, Antonio Estíbalez han remarcat la importància del servei de llar d’infants per garantir el  futur de les escoles rurals…


Per la seva banda, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé que avui ha visitat els dos nous equipaments, ha dit que la posta en marxa d’aquestes dues llars d’infants municipals referma la voluntat de descentralització i reequilibri territorial que té el govern tortosí…

Aquests nous equipaments educatius s’afegeixen a les llars d’infants ja existents a les tres EMD de Tortosa: Jesús, Bítem i Campredó. Per tant, tots els pobles de Tortosa disposen d’aquest servei. De moment però la ciutat no compta amb cap llar d’infants de titularitat pública.

Movem  recorda que Tortosa és l’única capital de comarca sense llar d’infants pública al nucli urbà

Des de Movem Tortosa, el seu portaveu Jordi Jordan ha declarat que “mentre a totes les ciutats de Catalunya les famílies d’infantil 2 tindran l’oportunitat d’accedir a una educació gratuïta, a Tortosa no podrà ser així perquè no tenim cap llar d’infants pública gràcies a la inacció del govern municipal de Roigé”. En aquesta línia, també ha lamentat “el cinisme i intent de manipulació en voler penjar-se una medalla que no li pertoca”, en referència a les recent creades llars d’infants dels Reguers i de Vinallop, que recordem s’han tirat endavant per l’acció de la Generalitat, que ha apostat per la creació de 50 escoles rurals a tot Catalunya i no pas a iniciativa del propi Ajuntament’.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙 No us podeu perdre l’entrevista en profunditat que li vam fer a @ManelOlle, on vam copsar la seua passió per l literatura, la llengua catalana i la cultura 👇🏻

🎙Entrevistem el rector de la @universitatURV , Josep Pallarès, per parlar sobre el nou curs universitari 👇🏻

Dins de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat a #Tortosa, avui el passeig Moreira deixa de banda els vehicles i dona tot el protagonisme a les persones i als vehicles de mobilitat personal. Incentivem que hi haja una mobilitat més sostenible tots els dies de l'any.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 


Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST