Els Bons Tortosa tornen a l’octubre amb descomptes en les compres al comerç local

Escrit per el 15 de setembre de 2022

L’Ajuntament de Tortosa impulsa de nou la campanya dels Bons Tortosa durant el mes d’octubre, després de l’èxit assolit en la primera edició, l’any 2021. En col.laboració amb la Cambra de Comerç i la Federació de comerç i serveis Tortosa Més, la iniciativa té com a finalitat dinamitzar l’economia de la ciutat. Els Bons es podran bescanviar durant tot el mes d’octubre i ara els establiments comercials ja s’hi poden adherir.

 

La primera edició de la Campanya Bons Tortosa al 2021 va superar totes les expectatives dels organitzadors. A través d’aquests bons bescanviables, es van realitzar 21.708 compres que van representar un impacte econòmic més d’1,3 milions d’euros a la ciutat. Aquest èxit ha empès a l’Ajuntament de Tortosa a destinar una nova partida de 400.000 euros del pressupost per finançar de nou aquesta iniciativa, amb la voluntat de continuar reactivant l’economia i apostar pel comerç local. L’Alcaldessa, Meritxell Roigé, ha destacat que la campanya ha servit també per reforçar Tortosa com a capital comercial del territori ja que una de cada tres compres realitzades amb els vals era de gent de fora de la ciutat…

A través d’aquesta campanya, els usuaris es poden descarregar quatre bons de cinc euros cadascun i bescanviar-los als establiments adherits,  de l’u al 31 d’octubre, igual que l’any passat. Un mes que es considera fluix per al comerç i que  aquesta iniciativa permet que es reactivin  les compres, tal i com ha posat de relleu el president de la Cambra de Comerç de Tortosa.

De moment ja hi ha 109 establiments adherits a la campanya d’enguany i es confia que aquesta xifra es pugui duplicar. Des de la Federació de Comerç i Serveis Tortosa Més, la seva presidenta Maria José Ferré i ha fet una crida a comerços però sobretot altres serveis a adherir-se a la campanya.

La campanya dels Bons Tortosa, que estarà activa el mes d’octubre, permetrà a la ciutadania descarregar-se 4 vals per persona, amb un valor total de 20 euros, que es podran bescanviar a algun dels establiments adherits. Es potdrà utilitzar un val de 5 euros per cada 15 euros de compra efectuada, i es poden fer servir d’un en un o bé agrupats, en funció de l’import de la compra. Recordem que qualsevol persona, sigui o no de Tortosa, es pot beneficiar d’aquesta campanya.  Una vegada demanats, la clientela disposarà de 15 dies per fer-ne ús abans que caduquen i puguen ser posats a disposició novament d’altres persones.

A hores d’ara, ja és obert el procés d’inscripció de tots aquells establiments que vulguen participar en la campanya. Els que s’hi adhereixin  es podran identificar amb l’adhesiu que estarà present a l’aparador de cada establiment. Per tal que els establiments s’hi puguen adherir, poden accedir a la web bons.tortosa.cat i omplir el formulari, o bé contactar amb la Cambra de Comerç. S’hi poden afegir tot tipus de botigues, alimentació, locals de restauració i d’hostaleria, o establiments de serveis, com ara perruqueries o estètica, entre molts d’altres. Pel que fa a la ciutadania, es podrà descarregar els bons des d’esta mateixa web a partir de l’1 d’octubre i podrà utilitzar els vals de descompte en les seues compres als comerços adherits fins al 31 d’octubre.

 Per a aconseguir-los caldrà accedir al portal www.bons.tortosa.cat 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa impulsa de nou la campanya dels Bons Tortosa durant el mes d’octubre, després de l’èxit assolit en la primera edició, l’any 2021. En col.laboració amb la Cambra de Comerç i la Federació de comerç i serveis Tortosa Més, la iniciativa té com a finalitat dinamitzar l’economia de la ciutat. Els Bons es podran bescanviar durant tot el mes d’octubre i ara els establiments comercials ja s’hi poden adherir.

 

La primera edició de la Campanya Bons Tortosa al 2021 va superar totes les expectatives dels organitzadors. A través d’aquests bons bescanviables, es van realitzar 21.708 compres que van representar un impacte econòmic més d’1,3 milions d’euros a la ciutat. Aquest èxit ha empès a l’Ajuntament de Tortosa a destinar una nova partida de 400.000 euros del pressupost per finançar de nou aquesta iniciativa, amb la voluntat de continuar reactivant l’economia i apostar pel comerç local. L’Alcaldessa, Meritxell Roigé, ha destacat que la campanya ha servit també per reforçar Tortosa com a capital comercial del territori ja que una de cada tres compres realitzades amb els vals era de gent de fora de la ciutat…

A través d’aquesta campanya, els usuaris es poden descarregar quatre bons de cinc euros cadascun i bescanviar-los als establiments adherits,  de l’u al 31 d’octubre, igual que l’any passat. Un mes que es considera fluix per al comerç i que  aquesta iniciativa permet que es reactivin  les compres, tal i com ha posat de relleu el president de la Cambra de Comerç de Tortosa.

De moment ja hi ha 109 establiments adherits a la campanya d’enguany i es confia que aquesta xifra es pugui duplicar. Des de la Federació de Comerç i Serveis Tortosa Més, la seva presidenta Maria José Ferré i ha fet una crida a comerços però sobretot altres serveis a adherir-se a la campanya.

La campanya dels Bons Tortosa, que estarà activa el mes d’octubre, permetrà a la ciutadania descarregar-se 4 vals per persona, amb un valor total de 20 euros, que es podran bescanviar a algun dels establiments adherits. Es potdrà utilitzar un val de 5 euros per cada 15 euros de compra efectuada, i es poden fer servir d’un en un o bé agrupats, en funció de l’import de la compra. Recordem que qualsevol persona, sigui o no de Tortosa, es pot beneficiar d’aquesta campanya.  Una vegada demanats, la clientela disposarà de 15 dies per fer-ne ús abans que caduquen i puguen ser posats a disposició novament d’altres persones.

A hores d’ara, ja és obert el procés d’inscripció de tots aquells establiments que vulguen participar en la campanya. Els que s’hi adhereixin  es podran identificar amb l’adhesiu que estarà present a l’aparador de cada establiment. Per tal que els establiments s’hi puguen adherir, poden accedir a la web bons.tortosa.cat i omplir el formulari, o bé contactar amb la Cambra de Comerç. S’hi poden afegir tot tipus de botigues, alimentació, locals de restauració i d’hostaleria, o establiments de serveis, com ara perruqueries o estètica, entre molts d’altres. Pel que fa a la ciutadania, es podrà descarregar els bons des d’esta mateixa web a partir de l’1 d’octubre i podrà utilitzar els vals de descompte en les seues compres als comerços adherits fins al 31 d’octubre.

 Per a aconseguir-los caldrà accedir al portal www.bons.tortosa.cat 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST