El CB Cantaires Tortosa organitza el ‘Torneig Jordi Angelats Ciutat de Tortosa’

Escrit per el 15 de setembre de 2022

El CB Cantaires Tortosa organitza este cap de setmana una nova edició del Torneig Ciutat de Tortosa, que enguany per primera vegada portarà el nom de l’activitsta cultural i fundador de l’entitat, Jordi Angelats. Hi participen un total de 12 clubs de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, el País Valencià i l’Aragó i aplegarà uns quaranta equips masculins i femenins de totes les categories.

El Torneig de pretemporada que el CB Cantaires Tortosa organitza cada any,  porta a partir d’aquesta edició el nom de Jordi Angelats, qui fou el fundador de l’entitat i expresident del club als anys 80, coincidint amb la seva època més existosa. L’actual president del Cantaires, Joan Reverté, destaca que amb aquest gest,  s’ha volgut posar en valor la figura d’Angelats després de la seva mort el passat mes de març.

Per aquesta edició, el Torneig Jordi Angelats Ciutat de Tortosa compta amb la participació de 13 Clubs provinents de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, el País Valencià i l’Aragó. Hi competiran 41 equips, 24 masculins i 17 de femenins. Les categories que jugaran seran des de Mini fins a Sènior masculí  i de Mini fins al Júnior Femení.  Segons Joan Reverté enguany s’ha incrementat el nombre d’equips participants respecte l’edició de l’any passat, encara marcada per les restriccions de la pandèmia. El torneig serveix de posta a punt dels equips de cara a la competició oficial que s’inicia en breu…

Concretament, els clubs que hi participen són, a banda del CB Cantaires, el CB Amposta, CB Alcanar, CB Rapitenc, AE Sénia, CB L’Aldea i Joventut Ulldecona (Terres de l’Ebre). Del Camp de Tarragona són 3: la Salle CBT , AD Torreforta i AE Claret Valls. Mentre que del País Valencià venen el CB Benicarló, CB Vinaròs i NBF Castelló. Se sima com a novetat el Peña Fragatina de la Fraga-Aragó.mEn categoria Sénior Masculí, es disputarà un triangular entre el CB Cantaires, el CB Benicarló i el CB Vinaròs.

El Torneig, que es disputarà al Pavelló del Temple de Tortosa, s’iniciarà dissabte 17 de setembre a les 9,30h amb la participació dels equips masculins, mentre  que el diumenge 18, serà el torn dels equips femenins.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El CB Cantaires Tortosa organitza este cap de setmana una nova edició del Torneig Ciutat de Tortosa, que enguany per primera vegada portarà el nom de l’activitsta cultural i fundador de l’entitat, Jordi Angelats. Hi participen un total de 12 clubs de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, el País Valencià i l’Aragó i aplegarà uns quaranta equips masculins i femenins de totes les categories.

El Torneig de pretemporada que el CB Cantaires Tortosa organitza cada any,  porta a partir d’aquesta edició el nom de Jordi Angelats, qui fou el fundador de l’entitat i expresident del club als anys 80, coincidint amb la seva època més existosa. L’actual president del Cantaires, Joan Reverté, destaca que amb aquest gest,  s’ha volgut posar en valor la figura d’Angelats després de la seva mort el passat mes de març.

Per aquesta edició, el Torneig Jordi Angelats Ciutat de Tortosa compta amb la participació de 13 Clubs provinents de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, el País Valencià i l’Aragó. Hi competiran 41 equips, 24 masculins i 17 de femenins. Les categories que jugaran seran des de Mini fins a Sènior masculí  i de Mini fins al Júnior Femení.  Segons Joan Reverté enguany s’ha incrementat el nombre d’equips participants respecte l’edició de l’any passat, encara marcada per les restriccions de la pandèmia. El torneig serveix de posta a punt dels equips de cara a la competició oficial que s’inicia en breu…

Concretament, els clubs que hi participen són, a banda del CB Cantaires, el CB Amposta, CB Alcanar, CB Rapitenc, AE Sénia, CB L’Aldea i Joventut Ulldecona (Terres de l’Ebre). Del Camp de Tarragona són 3: la Salle CBT , AD Torreforta i AE Claret Valls. Mentre que del País Valencià venen el CB Benicarló, CB Vinaròs i NBF Castelló. Se sima com a novetat el Peña Fragatina de la Fraga-Aragó.mEn categoria Sénior Masculí, es disputarà un triangular entre el CB Cantaires, el CB Benicarló i el CB Vinaròs.

El Torneig, que es disputarà al Pavelló del Temple de Tortosa, s’iniciarà dissabte 17 de setembre a les 9,30h amb la participació dels equips masculins, mentre  que el diumenge 18, serà el torn dels equips femenins.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST