Actualització _ Atracament mortal a un Bingo de Tortosa

Escrit per el 19 de setembre de 2022

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’atracament mortal que s’ha produït la matinada d’aquest dilluns a un bingo de la ciutat de Tortosa. La víctima és una treballadora de l’establiment que ha mort després que els assaltants li hagin disparat al cap. Un client també ha resultat ferit greu.

Segons ha pogut confirmar Ràdio Tortosa, el grup d’atracadors hauria disparat al client del local només en  entrar al Bingo. I moments després han disparat contra la treballadora de l’establiment, sense que s’hagi produït cap intent d’aturar-los. La dona ha rebut un tret al cap i l’home ha resultat ferit al pit. Tots dos han estat traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on la dona ja ha entrat clínicament morta i poques hores després ha perdut la vida.  L’home continua ingressat a l’area de cures intensives del Verge de la cinta i està estable dins la gravetat. 

L’assalt s’ha produït poc després de la mitjanit,  just abans de tancar el bingo que està situat a la plaça Corona d’Aragó, al barri de Ferreries de Tortosa. Sembla ser que la treballadora i el client eren les úniques persones que hi havia en aquell moment a la sala de jocs. 

Algunes informacions apunten que els atracadors serien tres homes, que anaven encaputxats i que no hauríen pogut accedir a la caixa forta del bingo. 

El més probable és que els autors de l’assalt hagin fugit per la C-12, on està situada aquesta sala de jocs. Els Mossos han montat un dispositiu especial a les principals vies del territori per poder detenir els implicats en aquest atracament mortal.

Els fets han impactat a la ciutadania de Tortosa on no és gens habitual que es produeixin delictes d’aquesta gravetat.  L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos a les Terres de l’Ebre s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet. El cas està sota el secret de les actuacions.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’atracament mortal que s’ha produït la matinada d’aquest dilluns a un bingo de la ciutat de Tortosa. La víctima és una treballadora de l’establiment que ha mort després que els assaltants li hagin disparat al cap. Un client també ha resultat ferit greu.

Segons ha pogut confirmar Ràdio Tortosa, el grup d’atracadors hauria disparat al client del local només en  entrar al Bingo. I moments després han disparat contra la treballadora de l’establiment, sense que s’hagi produït cap intent d’aturar-los. La dona ha rebut un tret al cap i l’home ha resultat ferit al pit. Tots dos han estat traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on la dona ja ha entrat clínicament morta i poques hores després ha perdut la vida.  L’home continua ingressat a l’area de cures intensives del Verge de la cinta i està estable dins la gravetat. 

L’assalt s’ha produït poc després de la mitjanit,  just abans de tancar el bingo que està situat a la plaça Corona d’Aragó, al barri de Ferreries de Tortosa. Sembla ser que la treballadora i el client eren les úniques persones que hi havia en aquell moment a la sala de jocs. 

Algunes informacions apunten que els atracadors serien tres homes, que anaven encaputxats i que no hauríen pogut accedir a la caixa forta del bingo. 

El més probable és que els autors de l’assalt hagin fugit per la C-12, on està situada aquesta sala de jocs. Els Mossos han montat un dispositiu especial a les principals vies del territori per poder detenir els implicats en aquest atracament mortal.

Els fets han impactat a la ciutadania de Tortosa on no és gens habitual que es produeixin delictes d’aquesta gravetat.  L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos a les Terres de l’Ebre s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet. El cas està sota el secret de les actuacions.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST