Comencen les obres de remodelació del carrer Barcelona, al barri de Sant Llàtzer

Escrit per el 21 de setembre de 2022

Les obres d’urbanització del carrer Barcelona al barri de Sant Llàtzer de Tortosa han arrencat aquesta setmana. Els treballs preveuen convertir l’espai en una zona de baixes emissions amb més mobiliari urbà, arbrat, un carril bici i la reducció en un sentit d’aquest tram de via. Una actuació que té un cost de 929.000 euros i amb un temps d’execució d’11 mesos.

 

Amb l’objectiu de continuar ampliant zones de baixes emissions, crear una ciutat més verda, amable per a les persones i de prioritat per als vianants, aquesta setmana s’han engegat les obres d’urbanització del carrer Barcelona, al barri de Sant Llàtzer de Tortosa.

Els treballs s’han iniciat en el tram comprès entre la plaça de la Unió i el carrer Puigcerdà amb la remodelació de l’entorn. Es crearà també un accés directe que connectarà l’avinguda canigó amb el pont Tirant Lo Blanc, ja que l’avinguda Barcelona es convertirà en una vía d’un únic sentit cap al centre. 

Tot i que en este sector l’actuació més important és la canalització de les aigües amb la instal·lació de dos tubs d’1,2 metres de diàmetre. Es preveu millorar la recollida d’aigua durant els episodis de pluja, en un dels punts crítics que pateix problemes d’inundabilitat. 

La següent actuació es desenvoluparà entre el carrer Puigcerdà i la plaça Àngel Acosta. El tram comptarà amb una plataforma única i l’espai serà de prioritat per a vianants, més amable per als ciutadans amb més mobiliari urbà i arbrat. 

A més, l’actuació també preveu un carril bici des de la plaça àngel Acosta fins la plaça de la Unió que connectarà el centre de la ciutat amb el barri i l’Institut Despuig i l’escola Sant Llàtzer.

El president de l’Associació de veïns Sant Llàtzer Carlos Forés ha destacat que era una actuació que esperaven feia temps i suposarà una gran millora en la qualitat de vida dels veïns.

L’actuació té un cost de 929.000 euros i està previst que les obres tinguin una durada d’11 mesos.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Les obres d’urbanització del carrer Barcelona al barri de Sant Llàtzer de Tortosa han arrencat aquesta setmana. Els treballs preveuen convertir l’espai en una zona de baixes emissions amb més mobiliari urbà, arbrat, un carril bici i la reducció en un sentit d’aquest tram de via. Una actuació que té un cost de 929.000 euros i amb un temps d’execució d’11 mesos.

 

Amb l’objectiu de continuar ampliant zones de baixes emissions, crear una ciutat més verda, amable per a les persones i de prioritat per als vianants, aquesta setmana s’han engegat les obres d’urbanització del carrer Barcelona, al barri de Sant Llàtzer de Tortosa.

Els treballs s’han iniciat en el tram comprès entre la plaça de la Unió i el carrer Puigcerdà amb la remodelació de l’entorn. Es crearà també un accés directe que connectarà l’avinguda canigó amb el pont Tirant Lo Blanc, ja que l’avinguda Barcelona es convertirà en una vía d’un únic sentit cap al centre. 

Tot i que en este sector l’actuació més important és la canalització de les aigües amb la instal·lació de dos tubs d’1,2 metres de diàmetre. Es preveu millorar la recollida d’aigua durant els episodis de pluja, en un dels punts crítics que pateix problemes d’inundabilitat. 

La següent actuació es desenvoluparà entre el carrer Puigcerdà i la plaça Àngel Acosta. El tram comptarà amb una plataforma única i l’espai serà de prioritat per a vianants, més amable per als ciutadans amb més mobiliari urbà i arbrat. 

A més, l’actuació també preveu un carril bici des de la plaça àngel Acosta fins la plaça de la Unió que connectarà el centre de la ciutat amb el barri i l’Institut Despuig i l’escola Sant Llàtzer.

El president de l’Associació de veïns Sant Llàtzer Carlos Forés ha destacat que era una actuació que esperaven feia temps i suposarà una gran millora en la qualitat de vida dels veïns.

L’actuació té un cost de 929.000 euros i està previst que les obres tinguin una durada d’11 mesos.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST