Ingressa en un centre de menors el jove detingut per l’assalt mortal a un Bingo de Tortosa.

Escrit per el 21 de setembre de 2022

El menor detingut en relació a l’assalt a un bingo de Tortosa ja ha ingressat a un centre de menors per ordre judicial. L’altra detinguda passarà aquest dijous a disposició judicial. Mentre,  la policia busca al tercer implicat en els fets, un home que hauria fugit a França. Recordem que en aquest assalt va morir d’un tret al cap una trellaballadora de la sala de jocs. 

El Jutge del jutjat de Menors de Tarragona va ordenar ahir a primera hora de la tarda, l’ingrés a un centre de reclusió,  del jove detingut dilluns al vespre pels Mossos d’Esquadra a Tortosa, com a presumpte implicat en l’assalt a un Bingo de la capital del Baix Ebre, on recordem va morir d’un tret una treballadora del local i un client va resultar ferit greu. El noi, que va declarar ahir al matí  a la Fiscalia de menors de Tarragona,  se l’investiga pels suposats delictes d’assassinat, assassinat en grau de temptativa, tinença il·lícita d’armes i robatori amb violència amb instrument perillós en grau de temptativa. 

L’altra persona que continua en dependències policials és una dona que passarà demà dijous a disposició judicial, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. Mentrestant, La policia estaria buscant un  tercer implicat en l’assalt que hauria fugit a França per evitar ser arrestat pels cossos de seguretat. Segons han apuntat fonts coneixedores de la investigació el fugat seria parella de la dona detinguda.

Els detinguts estaven investigats pel Cos Nacional de Policia per fets similars comesos en bingos i cases d’apostes de Navarra.

Els fets que s’investiguen en relació amb l’assalt al bingo de Tortosa han donat lloc a dues causes: una al jutjat de guàrdia de Tortosa, i una altra en el jutjat de menors. Totes dues causes es troben sota secret de sumari.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El menor detingut en relació a l’assalt a un bingo de Tortosa ja ha ingressat a un centre de menors per ordre judicial. L’altra detinguda passarà aquest dijous a disposició judicial. Mentre,  la policia busca al tercer implicat en els fets, un home que hauria fugit a França. Recordem que en aquest assalt va morir d’un tret al cap una trellaballadora de la sala de jocs. 

El Jutge del jutjat de Menors de Tarragona va ordenar ahir a primera hora de la tarda, l’ingrés a un centre de reclusió,  del jove detingut dilluns al vespre pels Mossos d’Esquadra a Tortosa, com a presumpte implicat en l’assalt a un Bingo de la capital del Baix Ebre, on recordem va morir d’un tret una treballadora del local i un client va resultar ferit greu. El noi, que va declarar ahir al matí  a la Fiscalia de menors de Tarragona,  se l’investiga pels suposats delictes d’assassinat, assassinat en grau de temptativa, tinença il·lícita d’armes i robatori amb violència amb instrument perillós en grau de temptativa. 

L’altra persona que continua en dependències policials és una dona que passarà demà dijous a disposició judicial, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. Mentrestant, La policia estaria buscant un  tercer implicat en l’assalt que hauria fugit a França per evitar ser arrestat pels cossos de seguretat. Segons han apuntat fonts coneixedores de la investigació el fugat seria parella de la dona detinguda.

Els detinguts estaven investigats pel Cos Nacional de Policia per fets similars comesos en bingos i cases d’apostes de Navarra.

Els fets que s’investiguen en relació amb l’assalt al bingo de Tortosa han donat lloc a dues causes: una al jutjat de guàrdia de Tortosa, i una altra en el jutjat de menors. Totes dues causes es troben sota secret de sumari.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST