Salut vacunarà amb la 4a dosi de Covid a 5.000 persones ingressades a Residències i majors de 80 anys a les Terres de l’Ebre

Escrit per el 26 de setembre de 2022

Salut ha iniciat aquesta setmana la vacunació de la 4a dosi de la Covid a persones ingressades en residències de gent gran i majors de 80 anys. Amb la quarta dosi de reforç també se’ls administra la vacuna anual contra la grip, que s’avança un mes per posar-les juntes. Núria Mora

A les Terres de l’Ebre Salut té previst vacunar unes 5.000 persones considerades de risc en aquesta primera fase d’administració de la quarta dosi contra la Covid-19. Són persones que viuen en residències de gent gran i majors de 80 anys a les que també se les vacunarà contra la grip. Aquest dilluns s’ha iniciat la campanya vacunant els usuaris de la residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa.   El director de Salut a les TE, Joan Nin, ha destacat que la incidència de Covid a les TE està controlada a tan en l’àmbit assistencial com als centres hospitalaris i ha posat de relleu   la importància de la vacunació …

Un cop es faci aquesta primera fase de la vacunació amb persones institucionalitzades i de més de 80 anys, es cridarà als més grans de 60 anys per a administrar la quarta dosi de la covid i la vacuna de la grip. A través de l’aplicació de la Meva Salut podran triar si les volen rebre juntes o per separat. Com ha remarcat Cristina Sanz, adjunta a direcció d’Atenció Primària a Terres Ebre, aquestes dues fases en la vacuna de la grip és una novetat enguany, per poder iniciar la vacunació abans per als usuaris de més edat i més vulnerables….

A les Terres de l’Ebre Salut no té previst ampliar els punts de vacunació de Covid si no hi ha un repunt de la malaltia.Actualment estan habilitats el CAP Vell d’Amposta, el CAP de Móra la Nova i el CAP del Temple de Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙‘Units per la diabetis’ vol conscienciar sobre l’afectació de la diabetis tipus 1 en els infants

🎙Coneix el projecte de la Casa d’Acollida 👇
@CaritasTortosa

🚧 Fins dilluns 14/NOV, un equip de #CarreteresDipta està duent a terme a #laTorredelEspanyol treballs de millora del camí de #laPalmadEbre 🚜
#MunicipisDipta #MésConnectats #RiberadEbre

Sortegem dues entrades dobles per assistir a l’espectacle de circ contemporani NUYE, que interpretarà la companyia @CircoEia divendres, 18 de novembre, al @TeatreTortosa. Cliqueu aquest enllaç per participar-hi: https://t.co/bFX2TPMHVc

#Tortosa #TerresdelEbre @radiotortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Salut ha iniciat aquesta setmana la vacunació de la 4a dosi de la Covid a persones ingressades en residències de gent gran i majors de 80 anys. Amb la quarta dosi de reforç també se’ls administra la vacuna anual contra la grip, que s’avança un mes per posar-les juntes. Núria Mora

A les Terres de l’Ebre Salut té previst vacunar unes 5.000 persones considerades de risc en aquesta primera fase d’administració de la quarta dosi contra la Covid-19. Són persones que viuen en residències de gent gran i majors de 80 anys a les que també se les vacunarà contra la grip. Aquest dilluns s’ha iniciat la campanya vacunant els usuaris de la residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa.   El director de Salut a les TE, Joan Nin, ha destacat que la incidència de Covid a les TE està controlada a tan en l’àmbit assistencial com als centres hospitalaris i ha posat de relleu   la importància de la vacunació …

Un cop es faci aquesta primera fase de la vacunació amb persones institucionalitzades i de més de 80 anys, es cridarà als més grans de 60 anys per a administrar la quarta dosi de la covid i la vacuna de la grip. A través de l’aplicació de la Meva Salut podran triar si les volen rebre juntes o per separat. Com ha remarcat Cristina Sanz, adjunta a direcció d’Atenció Primària a Terres Ebre, aquestes dues fases en la vacuna de la grip és una novetat enguany, per poder iniciar la vacunació abans per als usuaris de més edat i més vulnerables….

A les Terres de l’Ebre Salut no té previst ampliar els punts de vacunació de Covid si no hi ha un repunt de la malaltia.Actualment estan habilitats el CAP Vell d’Amposta, el CAP de Móra la Nova i el CAP del Temple de Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙‘Units per la diabetis’ vol conscienciar sobre l’afectació de la diabetis tipus 1 en els infants

🎙Coneix el projecte de la Casa d’Acollida 👇
@CaritasTortosa

🚧 Fins dilluns 14/NOV, un equip de #CarreteresDipta està duent a terme a #laTorredelEspanyol treballs de millora del camí de #laPalmadEbre 🚜
#MunicipisDipta #MésConnectats #RiberadEbre

Sortegem dues entrades dobles per assistir a l’espectacle de circ contemporani NUYE, que interpretarà la companyia @CircoEia divendres, 18 de novembre, al @TeatreTortosa. Cliqueu aquest enllaç per participar-hi: https://t.co/bFX2TPMHVc

#Tortosa #TerresdelEbre @radiotortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST