El Govern garanteix el compromís “ferm” per un nou hospital de les Terres de l’Ebre, però avisa que cal pressupostos

Escrit per el 10 de novembre de 2022

Després que la plataforma per un nou hospital a les Terres de l’Ebre registrés dimarts les 22.000 signatures per reclamar la construcció del nou equipament, el conseller de Salut, Manel Balcells, en sessió de control aquest dimecres a la Cambra Catalana ha assegurat que el Govern manté el seu compromís, però ha advertit que cal tirar endavant uns nous comptes. Ho ha fet arran d’una interpel.lació del diputat tortosí d’En Comú Podem, Jordi Jordan,  que ha demanat que s’habiliti una partida de mig milió d’euros per construir el nou hospital de referència a les Terres de l’Ebre.

El conseller ha respost que el compromís del Govern és “ferm”, però ha advertit que cal tirar endavant els pressupostos de 2023. El titular de Salut també ha remarcat que cal projectar “una mirada més llarga” per abordar “com es dona cobertura a les Terres de l’Ebre”. 

Les paraules del conseller arriben un dia després que la Plataforma per un nou hospital a les Terres de l’Ebre registrés al Parlament  les 22.000 signatures que ha recollit durant els últims mesos. L’entitat es va reunir amb els grups parlamentaris i també amb la presidenta en funcions del Parlament, Alba Vergés, per demanar aquesta partida de mig milió d’euros al nou pressupost de la Generalitat que serveixi per impulsar el projecte del nou centre hospitalari.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Després que la plataforma per un nou hospital a les Terres de l’Ebre registrés dimarts les 22.000 signatures per reclamar la construcció del nou equipament, el conseller de Salut, Manel Balcells, en sessió de control aquest dimecres a la Cambra Catalana ha assegurat que el Govern manté el seu compromís, però ha advertit que cal tirar endavant uns nous comptes. Ho ha fet arran d’una interpel.lació del diputat tortosí d’En Comú Podem, Jordi Jordan,  que ha demanat que s’habiliti una partida de mig milió d’euros per construir el nou hospital de referència a les Terres de l’Ebre.

El conseller ha respost que el compromís del Govern és “ferm”, però ha advertit que cal tirar endavant els pressupostos de 2023. El titular de Salut també ha remarcat que cal projectar “una mirada més llarga” per abordar “com es dona cobertura a les Terres de l’Ebre”. 

Les paraules del conseller arriben un dia després que la Plataforma per un nou hospital a les Terres de l’Ebre registrés al Parlament  les 22.000 signatures que ha recollit durant els últims mesos. L’entitat es va reunir amb els grups parlamentaris i també amb la presidenta en funcions del Parlament, Alba Vergés, per demanar aquesta partida de mig milió d’euros al nou pressupost de la Generalitat que serveixi per impulsar el projecte del nou centre hospitalari.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST