El Govern de Tortosa seguirà treballant per crear la llar d’infants municipal al nucli urbà

Escrit per el 10 de novembre de 2022

El govern de Tortosa manté la voluntat de crear una llar d’infants municipal al nucli urbà de Tortosa amb vista al pròxim curs. Ho fa, malgrat que durant el ple ordinari de dilluns quatre grups municipals de l’oposició (Movem, ERC, Ciutadans i la CUP) van votar en contra d’iniciar la creació d’una comissió tècnica per a estudiar-ne la viabilitat. Així ho ha assenyalat l’alcaldessa, Meritxell Roigé, que ha manifestat que el govern municipal seguirà duent a terme els tràmits necessaris per a establir este servei….

L’alcaldessa ha sortit al pas del comunicat conjunt que han fet públic Movem, ERC, Ciutadans i la CUP on reiteren la petició de formar part de la comissió d’estudi per crear una llar d’infants. A la vegada demanen transparència en el procés. Meritxell Roigé ha assegurat que el procediment és el correcte i que amb el comunicat els quatre grups de l’oposició pretenen rentar-se la cara després de posar pals a les rodes a l’hora de crear aquest nou servei…

Roigé considera que ERC, Ciutadans i CuP fan seguidisme de Movem i l’únic que aconsegueixen és dilatar el procés de creació de la llar d’infants municipal…

Roigé ha recordat que, este curs, el govern municipal ja havia creat les llars d’infants públiques als nuclis dels Reguers i Vinallop, que s’han unit a les existents als pobles de Jesús, Bítem i Campredó. A més a més, ha assenyalat que “ara es presenta una situació que facilita constituir una llar d’infants municipal al nucli urbà, ja que el fet de poder disposar de places finançades al 100% per la Generalitat per als ensenyaments de P2, i segons es preveu també a P1 en pròxims cursos, permeten poder posar en marxa el servei d’una manera molt més fàcil.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙‘Units per la diabetis’ vol conscienciar sobre l’afectació de la diabetis tipus 1 en els infants

🎙Coneix el projecte de la Casa d’Acollida 👇
@CaritasTortosa

🚧 Fins dilluns 14/NOV, un equip de #CarreteresDipta està duent a terme a #laTorredelEspanyol treballs de millora del camí de #laPalmadEbre 🚜
#MunicipisDipta #MésConnectats #RiberadEbre

Sortegem dues entrades dobles per assistir a l’espectacle de circ contemporani NUYE, que interpretarà la companyia @CircoEia divendres, 18 de novembre, al @TeatreTortosa. Cliqueu aquest enllaç per participar-hi: https://t.co/bFX2TPMHVc

#Tortosa #TerresdelEbre @radiotortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El govern de Tortosa manté la voluntat de crear una llar d’infants municipal al nucli urbà de Tortosa amb vista al pròxim curs. Ho fa, malgrat que durant el ple ordinari de dilluns quatre grups municipals de l’oposició (Movem, ERC, Ciutadans i la CUP) van votar en contra d’iniciar la creació d’una comissió tècnica per a estudiar-ne la viabilitat. Així ho ha assenyalat l’alcaldessa, Meritxell Roigé, que ha manifestat que el govern municipal seguirà duent a terme els tràmits necessaris per a establir este servei….

L’alcaldessa ha sortit al pas del comunicat conjunt que han fet públic Movem, ERC, Ciutadans i la CUP on reiteren la petició de formar part de la comissió d’estudi per crear una llar d’infants. A la vegada demanen transparència en el procés. Meritxell Roigé ha assegurat que el procediment és el correcte i que amb el comunicat els quatre grups de l’oposició pretenen rentar-se la cara després de posar pals a les rodes a l’hora de crear aquest nou servei…

Roigé considera que ERC, Ciutadans i CuP fan seguidisme de Movem i l’únic que aconsegueixen és dilatar el procés de creació de la llar d’infants municipal…

Roigé ha recordat que, este curs, el govern municipal ja havia creat les llars d’infants públiques als nuclis dels Reguers i Vinallop, que s’han unit a les existents als pobles de Jesús, Bítem i Campredó. A més a més, ha assenyalat que “ara es presenta una situació que facilita constituir una llar d’infants municipal al nucli urbà, ja que el fet de poder disposar de places finançades al 100% per la Generalitat per als ensenyaments de P2, i segons es preveu també a P1 en pròxims cursos, permeten poder posar en marxa el servei d’una manera molt més fàcil.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙‘Units per la diabetis’ vol conscienciar sobre l’afectació de la diabetis tipus 1 en els infants

🎙Coneix el projecte de la Casa d’Acollida 👇
@CaritasTortosa

🚧 Fins dilluns 14/NOV, un equip de #CarreteresDipta està duent a terme a #laTorredelEspanyol treballs de millora del camí de #laPalmadEbre 🚜
#MunicipisDipta #MésConnectats #RiberadEbre

Sortegem dues entrades dobles per assistir a l’espectacle de circ contemporani NUYE, que interpretarà la companyia @CircoEia divendres, 18 de novembre, al @TeatreTortosa. Cliqueu aquest enllaç per participar-hi: https://t.co/bFX2TPMHVc

#Tortosa #TerresdelEbre @radiotortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST