Olivite Export trau al mercat una nova marca d’oli d’oliva, Olinyó 1870

Escrit per el 17 de novembre de 2022

L’empresa ebrenca Olivite Export, integrada per 5 cooperatives del Baix Ebre i Montsià ha presentat la nova marca Olinyó 1870. Famílies d’oli amb què vol convertir-se en referent del sector arreu del país. Es tracta d’un oli d’oliva «per a cada moment» i on es vol posar en relleu la feina feta per les 2.000 families que formen part de les cooperatives Soldebre de Tortosa, la de la Sènia, la Galera, Sant Isidre de Mas de Barberans i Sant Gregori de Santa Bàrbara. Olinyó 1870, que es comercialitzarà a partir de l’any que ve, es va presentar ahir al Teatre Auditori Felip Pedrell en un acte presidit per la consellera d’Agricultura Teresa Jordà. El director general d’Olivite Export, Pere Albacar, ha destacat que amb  la nova marca, que vol ser la cara visible de la unió de les cinc cooperatives, a més de ser referents a Catalunya també es continuarà treballant perquè tingui projecció a escala internacional. Albacar ha remarcat com a tret diferencial d’Olivite Export, que serà la primer empresa formada per cooperatives que disposa de refineria pròpia d’oli d’oliva, la qual cosa permetrà fer oli suau amb sabor intens…

El nom de la nova marca naix d’un poble imaginari, format per la unió de les cinc cooperatives de les cinc poblacions que van constituir el passat any Olivite Export. Pere Albacar…

La Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà i Roura ha asseegurat que l’oli Olinyó s’ha de convertir en oli de referència al país. Jordà ha posat en valor el projecte cooperatiu que s’ha tirat endavant i ha dit que aquest és el model que s’ha de seguir al país…

També l’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha declarat que es tracta d’un projecte molt important per al territori i li ha augurat molt de futur…

Olivite Export té una facturació mitjana d’uns 30-40 M € anuals i fa arribar oli d’oliva a més de 30 països dels cinc continents. Al seu darrere hi ha una massa social de més de 2.000 agricultors i concentra més de 10.000 hectàrees de cultiu d’oliveres de les Terres de l’Ebre.

Olivite Export es va constituir com a empresa per les cinc cooperatives ebrenques, fet únic al país, per a poder adquirir i continuar amb la tasca de la unitat de negoci d’oli d’oliva de Juan Ballester Rosés, Sucesores S.A. (JBRS, SA), empresa oleícola de les Terres de l’Ebre amb més de 150 anys d’història, dedicada al refinat de l’oli d’oliva, al seu envasat i a la comercialització d’oli d’oliva extra verge i refinat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’empresa ebrenca Olivite Export, integrada per 5 cooperatives del Baix Ebre i Montsià ha presentat la nova marca Olinyó 1870. Famílies d’oli amb què vol convertir-se en referent del sector arreu del país. Es tracta d’un oli d’oliva «per a cada moment» i on es vol posar en relleu la feina feta per les 2.000 families que formen part de les cooperatives Soldebre de Tortosa, la de la Sènia, la Galera, Sant Isidre de Mas de Barberans i Sant Gregori de Santa Bàrbara. Olinyó 1870, que es comercialitzarà a partir de l’any que ve, es va presentar ahir al Teatre Auditori Felip Pedrell en un acte presidit per la consellera d’Agricultura Teresa Jordà. El director general d’Olivite Export, Pere Albacar, ha destacat que amb  la nova marca, que vol ser la cara visible de la unió de les cinc cooperatives, a més de ser referents a Catalunya també es continuarà treballant perquè tingui projecció a escala internacional. Albacar ha remarcat com a tret diferencial d’Olivite Export, que serà la primer empresa formada per cooperatives que disposa de refineria pròpia d’oli d’oliva, la qual cosa permetrà fer oli suau amb sabor intens…

El nom de la nova marca naix d’un poble imaginari, format per la unió de les cinc cooperatives de les cinc poblacions que van constituir el passat any Olivite Export. Pere Albacar…

La Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà i Roura ha asseegurat que l’oli Olinyó s’ha de convertir en oli de referència al país. Jordà ha posat en valor el projecte cooperatiu que s’ha tirat endavant i ha dit que aquest és el model que s’ha de seguir al país…

També l’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha declarat que es tracta d’un projecte molt important per al territori i li ha augurat molt de futur…

Olivite Export té una facturació mitjana d’uns 30-40 M € anuals i fa arribar oli d’oliva a més de 30 països dels cinc continents. Al seu darrere hi ha una massa social de més de 2.000 agricultors i concentra més de 10.000 hectàrees de cultiu d’oliveres de les Terres de l’Ebre.

Olivite Export es va constituir com a empresa per les cinc cooperatives ebrenques, fet únic al país, per a poder adquirir i continuar amb la tasca de la unitat de negoci d’oli d’oliva de Juan Ballester Rosés, Sucesores S.A. (JBRS, SA), empresa oleícola de les Terres de l’Ebre amb més de 150 anys d’història, dedicada al refinat de l’oli d’oliva, al seu envasat i a la comercialització d’oli d’oliva extra verge i refinat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST