El pressupost del Consell Comarcal del Baix Ebre serà de 23,7 milions d’euros el 2023, un 10,5% superior al d’enguany

Escrit per el 24 de novembre de 2022

El pressupost del Consell Comarcal del Baix Ebre per a l’exercici 2023 serà de 23,7milions d’ euros, el que significa un increment del 10,5 % respecte de l’exercici 2022. Un pressupost que demà divendres es debatrà en sessió plenària . 

En relació amb el pressupost de despeses, el capítol de despeses corrents amb una partida de 12 milions d’ euros, la qual cosa significa un increment del 8,27% i les de personal amb una partida de 7,3 milions d’euros i un augment del 18,97%, són les més importants. Quant a les inversions previstes en el pressupost de 2023 de l’ens comarcal, preveuen una partida de  2,4 milions d’ euros centrada en l’àrea de sanejament. Així s’inclou la finalització de l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) de Tivenys (934.740,55 euros), millores de les EDAR (738.895,13 euros); el projecte de remodelació de l’emissari submarí de l’Ametlla de Mar (107.500 euros); el projecte d’ampliació de l’EDAR del nucli urbà de l’Ametlla (105.015,43 euros); inversions en equipaments turístics (165.072,04 euros); l’adquisició d’un vehicle per al servei de transport adaptat (137.483 euros) i la compra d’un vehicle elèctric (38.000 euros).

Jordi Gaseni, conseller comarcal d’hisenda, defineix els comptes del Consell Comarcal del Baix Ebre com a expansius“…

Per la seua banda, el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Francesc Vallespí de Movem, ha destacat que una de les prioritats del govern comarcal és convertir el Baix Ebre en un exemple de destinació turística sostenible. I, en aquest sentit, Vallespí ha explicat que es seguirà invertint en el manteniment del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafan, un actiu turístic que atreu anualment més de 300.000 usuaris i la Via Verda del Carrilet de la Cava….

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha posat de relleu que des del 2019 quan van accedir a la presidència del Consell el pressupost de l’ens s’ha incrementat 6,5 milions d’euros, fruit de l’esforç per aconseguir transferències per part d’altres administracions…

El pressupost del Consell Comarcal del Baix Ebre es sotmetrà a aprovació del plenari que es celebrarà demà divendres a les 13,30h.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El pressupost del Consell Comarcal del Baix Ebre per a l’exercici 2023 serà de 23,7milions d’ euros, el que significa un increment del 10,5 % respecte de l’exercici 2022. Un pressupost que demà divendres es debatrà en sessió plenària . 

En relació amb el pressupost de despeses, el capítol de despeses corrents amb una partida de 12 milions d’ euros, la qual cosa significa un increment del 8,27% i les de personal amb una partida de 7,3 milions d’euros i un augment del 18,97%, són les més importants. Quant a les inversions previstes en el pressupost de 2023 de l’ens comarcal, preveuen una partida de  2,4 milions d’ euros centrada en l’àrea de sanejament. Així s’inclou la finalització de l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) de Tivenys (934.740,55 euros), millores de les EDAR (738.895,13 euros); el projecte de remodelació de l’emissari submarí de l’Ametlla de Mar (107.500 euros); el projecte d’ampliació de l’EDAR del nucli urbà de l’Ametlla (105.015,43 euros); inversions en equipaments turístics (165.072,04 euros); l’adquisició d’un vehicle per al servei de transport adaptat (137.483 euros) i la compra d’un vehicle elèctric (38.000 euros).

Jordi Gaseni, conseller comarcal d’hisenda, defineix els comptes del Consell Comarcal del Baix Ebre com a expansius“…

Per la seua banda, el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Francesc Vallespí de Movem, ha destacat que una de les prioritats del govern comarcal és convertir el Baix Ebre en un exemple de destinació turística sostenible. I, en aquest sentit, Vallespí ha explicat que es seguirà invertint en el manteniment del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafan, un actiu turístic que atreu anualment més de 300.000 usuaris i la Via Verda del Carrilet de la Cava….

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha posat de relleu que des del 2019 quan van accedir a la presidència del Consell el pressupost de l’ens s’ha incrementat 6,5 milions d’euros, fruit de l’esforç per aconseguir transferències per part d’altres administracions…

El pressupost del Consell Comarcal del Baix Ebre es sotmetrà a aprovació del plenari que es celebrarà demà divendres a les 13,30h.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST