Els pressupostos de l’Estat destinen 2.5 milions d’euros per ampliar el Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa

Escrit per el 24 de novembre de 2022

El PDeCAT ha incorporat 11 de 86 esmenes als pressupostos generals de l’estat espanyol que suposaran una inversió de més de 6 MEUR per a les Terres de l’Ebre. 2,5 MEUR seran per ampliar l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, 1,2 MEUR per ampliar el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova. El diputat Ferran Bel ha detallat que s’inclouen 330.000 euros per al centre d’innovació i simulació de campus de la URV, 160.000 euros per al projecte de Biobanc del Hospital Verge de la Cinta, 300.000 euros per al centre de la UNED a Tortosa, 400.000 euros per a instal·lacions esportives de Gandesa, 300.000 euros per al pavelló poliesportiu de Riba-roja d’Ebre i 500.000 per a la construcció d’accessos i una rotonda a l’N-420 a Gandesa.

Finalment, en les esmenes del PDeCAT s’han pactat 300.000 euros per a la urbanització del passeig sobre el desguàs del Préstamo a Deltebre, 200.000 euros per al casal de jubilats de l’EMD de Bítem i 80.000 euros per al Terres Travel Festival.

El diputat del PDCAT i exalcalde de Tortosa, Ferran Bel ha destacat que “amb aquesta negociació es dona resposta a algunes de les necessitats de molts ciutadans de les Terres de l’Ebre” …

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙‘Units per la diabetis’ vol conscienciar sobre l’afectació de la diabetis tipus 1 en els infants

🎙Coneix el projecte de la Casa d’Acollida 👇
@CaritasTortosa

🚧 Fins dilluns 14/NOV, un equip de #CarreteresDipta està duent a terme a #laTorredelEspanyol treballs de millora del camí de #laPalmadEbre 🚜
#MunicipisDipta #MésConnectats #RiberadEbre

Sortegem dues entrades dobles per assistir a l’espectacle de circ contemporani NUYE, que interpretarà la companyia @CircoEia divendres, 18 de novembre, al @TeatreTortosa. Cliqueu aquest enllaç per participar-hi: https://t.co/bFX2TPMHVc

#Tortosa #TerresdelEbre @radiotortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El PDeCAT ha incorporat 11 de 86 esmenes als pressupostos generals de l’estat espanyol que suposaran una inversió de més de 6 MEUR per a les Terres de l’Ebre. 2,5 MEUR seran per ampliar l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, 1,2 MEUR per ampliar el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova. El diputat Ferran Bel ha detallat que s’inclouen 330.000 euros per al centre d’innovació i simulació de campus de la URV, 160.000 euros per al projecte de Biobanc del Hospital Verge de la Cinta, 300.000 euros per al centre de la UNED a Tortosa, 400.000 euros per a instal·lacions esportives de Gandesa, 300.000 euros per al pavelló poliesportiu de Riba-roja d’Ebre i 500.000 per a la construcció d’accessos i una rotonda a l’N-420 a Gandesa.

Finalment, en les esmenes del PDeCAT s’han pactat 300.000 euros per a la urbanització del passeig sobre el desguàs del Préstamo a Deltebre, 200.000 euros per al casal de jubilats de l’EMD de Bítem i 80.000 euros per al Terres Travel Festival.

El diputat del PDCAT i exalcalde de Tortosa, Ferran Bel ha destacat que “amb aquesta negociació es dona resposta a algunes de les necessitats de molts ciutadans de les Terres de l’Ebre” …

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙‘Units per la diabetis’ vol conscienciar sobre l’afectació de la diabetis tipus 1 en els infants

🎙Coneix el projecte de la Casa d’Acollida 👇
@CaritasTortosa

🚧 Fins dilluns 14/NOV, un equip de #CarreteresDipta està duent a terme a #laTorredelEspanyol treballs de millora del camí de #laPalmadEbre 🚜
#MunicipisDipta #MésConnectats #RiberadEbre

Sortegem dues entrades dobles per assistir a l’espectacle de circ contemporani NUYE, que interpretarà la companyia @CircoEia divendres, 18 de novembre, al @TeatreTortosa. Cliqueu aquest enllaç per participar-hi: https://t.co/bFX2TPMHVc

#Tortosa #TerresdelEbre @radiotortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 


Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST