La CUP Tortosa reclama millorar les fonts públiques i implementar transport col.lectiu

Escrit per el 1 de febrer de 2023

El grup municipal de la CUP insta al govern municipal a millorar les fonts públiques del municipi perquè tothom tingui accés a l’aigua. Segons la formació anticapitalista, actualment a Tortosa només hi ha 14 fonts públiques en funcionament, cap d’elles al centre històric. Des de la CUP censuren que els diferents governs municipals dels darrers anys hagin tancat fonts i no es faci el manteniment adequat. És per aquest motiu que el grup municipal cupaire reclama a través d’una moció que es debatrà al ple de dilluns, que es recuperin les fonts malmeses i que es realitzi un estudi de les necessitats per instal.lar-ne de noves. El portaveu de la cup al consistori tortosí, Sergi Arnau, atribueix a criteris racistes i classistes el tancament de fonts a la ciutat…

D’altra banda, la CUP Tortosa presenta una segona moció al ple del dilluns on demana la implantació d’un servei de transport col.lectiu per accedir als polígons industrials del Baix Ebre i Catalunya Sud. Seria una mesura que permetria reduir contaminació i alhora reduir el cost del desplaçament als treballadors de les empreses i millorar la seguretat viària. Selene Alberich és membre de l’assemblea de la CUP Tortosa…

En aquest sentit des de la CUP proposen que el  cost del transport col.lectiu es pugui finançar conjuntament entre Ajuntament, Generalitat i empreses.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El grup municipal de la CUP insta al govern municipal a millorar les fonts públiques del municipi perquè tothom tingui accés a l’aigua. Segons la formació anticapitalista, actualment a Tortosa només hi ha 14 fonts públiques en funcionament, cap d’elles al centre històric. Des de la CUP censuren que els diferents governs municipals dels darrers anys hagin tancat fonts i no es faci el manteniment adequat. És per aquest motiu que el grup municipal cupaire reclama a través d’una moció que es debatrà al ple de dilluns, que es recuperin les fonts malmeses i que es realitzi un estudi de les necessitats per instal.lar-ne de noves. El portaveu de la cup al consistori tortosí, Sergi Arnau, atribueix a criteris racistes i classistes el tancament de fonts a la ciutat…

D’altra banda, la CUP Tortosa presenta una segona moció al ple del dilluns on demana la implantació d’un servei de transport col.lectiu per accedir als polígons industrials del Baix Ebre i Catalunya Sud. Seria una mesura que permetria reduir contaminació i alhora reduir el cost del desplaçament als treballadors de les empreses i millorar la seguretat viària. Selene Alberich és membre de l’assemblea de la CUP Tortosa…

En aquest sentit des de la CUP proposen que el  cost del transport col.lectiu es pugui finançar conjuntament entre Ajuntament, Generalitat i empreses.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST