Entra en funcionament l’ampliació del Consultori Local de Jesús

Escrit per el 2 de febrer de 2023

El Consultori Local de Jesús ja disposa de nous espais per a atendre l’activitat del centre, mentre continua el procés per a la construcció del nou consultori. Aquesta ampliació ha permès guanyar tres noves consultes, destinades a medicina general, consulta d’infermeria i consulta polivalent, que serviran per fer front a les necessitats més immediates de la població de referència i, a més a més, facilitar les condicions de treball dels professionals. L’obra d’ampliació del Consultori Local de Jesús ha suposat una inversió per part de l’ICS Terres Ebre d’aproximadament 60.000 €. El president de l’EMD de Jesús, Víctor Ferrando, destaca que amb aquesta ampliació es dona un millor servei als pacients però també permet treballar en millors condicions als professionals de la salut…

Segons ha informat el departament de Salut, actualment, s’està revisant el projecte executiu per a la construcció del nou consultori local a l’EMD de Je´sus, i poder iniciar així la fase de licitació de l’obra durant el mes de març 2023. Aquesta obra permetrà disposar d’espais assistencials més adequats i millorar l’accessibilitat, amb un augment significatiu de les sales de consulta, que seran 9 en total, incloent 4 sales de consulta mèdica, 4 de consulta d’infermeria i una sala de consulta polivalent/extraccions, tractaments d’emergència i observació. A més, hi haurà una aula de formació per a grups i educació sanitària.

 El Servei Català de la Salut va encarregar la licitació del projecte a Infraestructures.cat amb un pressupost previst de gairebé 1.600.000 € i l’objectiu que l’equipament entri en funcionament l’any 2024.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Aquest migdia s'ha produït una incidència en el subministrament elèctric a #Tortosa que ha afectat 78.000 abonats.

Hores d'ara, els tècnics han recuperat parcialment el servei i queden 966 abonats sense llum

Dijous 30 de març, acte de presentació del nou Espai Joan Moreira de #Tortosa, ubicat a les antigues naus de l'empresa SAMO, a Ferreries.

A les 19.30 h, portes obertes per visitar el nou equipament cultural de la ciutat. L'accés és lliure.

BIBLIOONES programa de llibres i literatura @radiotortosa DIAL 103.3FM dijous 30 de març, a les 12h; repetim el programa el dijous a les 22h i el dissabte a les 12h

Amb un tast de l’espectacle de Valer Gisbert “En cos i ànima” per homenatjar a Maris Lluïsa Wittlin @bibliotecamd

A #Tortosa celebrem l’arribada de la primavera amb una àmplia i variada oferta cultural: teatre, cinema, llibres i molta música. Més de mig centenar de propostes que trobareu a l’Agenda cultural d’abril 👉https://t.co/eDAuzcyQg2

@Tortosa @radiotortosa @tortosaturisme

✅ REOBERT EL TRÀNSIT a la C-12, al seu pas per #Tortosa, després d'haver finalitzat les tasques de retirada del camió accidentat i d'haver netejat la via.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Consultori Local de Jesús ja disposa de nous espais per a atendre l’activitat del centre, mentre continua el procés per a la construcció del nou consultori. Aquesta ampliació ha permès guanyar tres noves consultes, destinades a medicina general, consulta d’infermeria i consulta polivalent, que serviran per fer front a les necessitats més immediates de la població de referència i, a més a més, facilitar les condicions de treball dels professionals. L’obra d’ampliació del Consultori Local de Jesús ha suposat una inversió per part de l’ICS Terres Ebre d’aproximadament 60.000 €. El president de l’EMD de Jesús, Víctor Ferrando, destaca que amb aquesta ampliació es dona un millor servei als pacients però també permet treballar en millors condicions als professionals de la salut…

Segons ha informat el departament de Salut, actualment, s’està revisant el projecte executiu per a la construcció del nou consultori local a l’EMD de Je´sus, i poder iniciar així la fase de licitació de l’obra durant el mes de març 2023. Aquesta obra permetrà disposar d’espais assistencials més adequats i millorar l’accessibilitat, amb un augment significatiu de les sales de consulta, que seran 9 en total, incloent 4 sales de consulta mèdica, 4 de consulta d’infermeria i una sala de consulta polivalent/extraccions, tractaments d’emergència i observació. A més, hi haurà una aula de formació per a grups i educació sanitària.

 El Servei Català de la Salut va encarregar la licitació del projecte a Infraestructures.cat amb un pressupost previst de gairebé 1.600.000 € i l’objectiu que l’equipament entri en funcionament l’any 2024.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Aquest migdia s'ha produït una incidència en el subministrament elèctric a #Tortosa que ha afectat 78.000 abonats.

Hores d'ara, els tècnics han recuperat parcialment el servei i queden 966 abonats sense llum

Dijous 30 de març, acte de presentació del nou Espai Joan Moreira de #Tortosa, ubicat a les antigues naus de l'empresa SAMO, a Ferreries.

A les 19.30 h, portes obertes per visitar el nou equipament cultural de la ciutat. L'accés és lliure.

BIBLIOONES programa de llibres i literatura @radiotortosa DIAL 103.3FM dijous 30 de març, a les 12h; repetim el programa el dijous a les 22h i el dissabte a les 12h

Amb un tast de l’espectacle de Valer Gisbert “En cos i ànima” per homenatjar a Maris Lluïsa Wittlin @bibliotecamd

A #Tortosa celebrem l’arribada de la primavera amb una àmplia i variada oferta cultural: teatre, cinema, llibres i molta música. Més de mig centenar de propostes que trobareu a l’Agenda cultural d’abril 👉https://t.co/eDAuzcyQg2

@Tortosa @radiotortosa @tortosaturisme

✅ REOBERT EL TRÀNSIT a la C-12, al seu pas per #Tortosa, després d'haver finalitzat les tasques de retirada del camió accidentat i d'haver netejat la via.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST