ERC reclama a l’Ajuntament de Tortosa un espai digne per les activitats de les entitats socials

Escrit per el 2 de febrer de 2023

El grup municipal d’Esquerra Republicana-Tortosa Sí  presentarà una moció al pròxim ple de l’Ajuntament en què reclama al govern local la cessió d’un espai digne per la Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre (FESTE). Actualment, FESTE està ubicada a les antigues escoles del 13 de Gener, un espai cedit per l’Ajuntament, que presenta, segons els republicans tot un seguit de deficiències tal i com ha denunciat el portaveu d’ERC, Xavier Faura…

En aquest sentit, ERC planteja la creació d’un hotel d’entitats socials com tenen altres ciutats.

En total són sis les entitats que formen FESTE: Associació de Parkinson Terres de l’Ebre; Associació Esclerosi Múltiple Terres de l’Ebre; Associació d’Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fàtiga Crònica i Sensibilitat Química Múltiple de les Terres de l’Ebre; Associació de Transtorns de l’Espectre Autista; Ajuda per la Hiperactivitat i Dèficit d’Atenció i Libèl·lules dels Estels. Aquestes entitats disposen de dues sales i un despatx i no en fan prou per a poder oferir el servei d’atenció individual. A més, comparteixen local amb un espai destinat a guardar productes químics, la qual cosa és incompatible amb les malalties que afecten els usuaris.

El grup municipal d’Esquerra també portarà una moció al ple de l’Ajuntament perquè s’incremente el nombre d’àrees canines d’esbarjo, pipicans, i s’impulse una campanya de sensibilització perquè els responsables de les mascotes siguin conscients de la responsabilitat de tenir-ne cura. Concretament, ERC proposa instal·lar un pipican a la zona de Quatre Camins i un altre al solar que hi ha al davant del número 29 del carrer La Salle. Xavier Faura…

Finalment, el grup municipal d’ERC proposa que la campanya de sensibilització vagi acompanyada d’un major control i sanció de les persones responsables de no recollir les deposicions fecals dels animals de companyia.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Aquest migdia s'ha produït una incidència en el subministrament elèctric a #Tortosa que ha afectat 78.000 abonats.

Hores d'ara, els tècnics han recuperat parcialment el servei i queden 966 abonats sense llum

Dijous 30 de març, acte de presentació del nou Espai Joan Moreira de #Tortosa, ubicat a les antigues naus de l'empresa SAMO, a Ferreries.

A les 19.30 h, portes obertes per visitar el nou equipament cultural de la ciutat. L'accés és lliure.

BIBLIOONES programa de llibres i literatura @radiotortosa DIAL 103.3FM dijous 30 de març, a les 12h; repetim el programa el dijous a les 22h i el dissabte a les 12h

Amb un tast de l’espectacle de Valer Gisbert “En cos i ànima” per homenatjar a Maris Lluïsa Wittlin @bibliotecamd

A #Tortosa celebrem l’arribada de la primavera amb una àmplia i variada oferta cultural: teatre, cinema, llibres i molta música. Més de mig centenar de propostes que trobareu a l’Agenda cultural d’abril 👉https://t.co/eDAuzcyQg2

@Tortosa @radiotortosa @tortosaturisme

✅ REOBERT EL TRÀNSIT a la C-12, al seu pas per #Tortosa, després d'haver finalitzat les tasques de retirada del camió accidentat i d'haver netejat la via.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El grup municipal d’Esquerra Republicana-Tortosa Sí  presentarà una moció al pròxim ple de l’Ajuntament en què reclama al govern local la cessió d’un espai digne per la Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre (FESTE). Actualment, FESTE està ubicada a les antigues escoles del 13 de Gener, un espai cedit per l’Ajuntament, que presenta, segons els republicans tot un seguit de deficiències tal i com ha denunciat el portaveu d’ERC, Xavier Faura…

En aquest sentit, ERC planteja la creació d’un hotel d’entitats socials com tenen altres ciutats.

En total són sis les entitats que formen FESTE: Associació de Parkinson Terres de l’Ebre; Associació Esclerosi Múltiple Terres de l’Ebre; Associació d’Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fàtiga Crònica i Sensibilitat Química Múltiple de les Terres de l’Ebre; Associació de Transtorns de l’Espectre Autista; Ajuda per la Hiperactivitat i Dèficit d’Atenció i Libèl·lules dels Estels. Aquestes entitats disposen de dues sales i un despatx i no en fan prou per a poder oferir el servei d’atenció individual. A més, comparteixen local amb un espai destinat a guardar productes químics, la qual cosa és incompatible amb les malalties que afecten els usuaris.

El grup municipal d’Esquerra també portarà una moció al ple de l’Ajuntament perquè s’incremente el nombre d’àrees canines d’esbarjo, pipicans, i s’impulse una campanya de sensibilització perquè els responsables de les mascotes siguin conscients de la responsabilitat de tenir-ne cura. Concretament, ERC proposa instal·lar un pipican a la zona de Quatre Camins i un altre al solar que hi ha al davant del número 29 del carrer La Salle. Xavier Faura…

Finalment, el grup municipal d’ERC proposa que la campanya de sensibilització vagi acompanyada d’un major control i sanció de les persones responsables de no recollir les deposicions fecals dels animals de companyia.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Aquest migdia s'ha produït una incidència en el subministrament elèctric a #Tortosa que ha afectat 78.000 abonats.

Hores d'ara, els tècnics han recuperat parcialment el servei i queden 966 abonats sense llum

Dijous 30 de març, acte de presentació del nou Espai Joan Moreira de #Tortosa, ubicat a les antigues naus de l'empresa SAMO, a Ferreries.

A les 19.30 h, portes obertes per visitar el nou equipament cultural de la ciutat. L'accés és lliure.

BIBLIOONES programa de llibres i literatura @radiotortosa DIAL 103.3FM dijous 30 de març, a les 12h; repetim el programa el dijous a les 22h i el dissabte a les 12h

Amb un tast de l’espectacle de Valer Gisbert “En cos i ànima” per homenatjar a Maris Lluïsa Wittlin @bibliotecamd

A #Tortosa celebrem l’arribada de la primavera amb una àmplia i variada oferta cultural: teatre, cinema, llibres i molta música. Més de mig centenar de propostes que trobareu a l’Agenda cultural d’abril 👉https://t.co/eDAuzcyQg2

@Tortosa @radiotortosa @tortosaturisme

✅ REOBERT EL TRÀNSIT a la C-12, al seu pas per #Tortosa, després d'haver finalitzat les tasques de retirada del camió accidentat i d'haver netejat la via.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST