Planten nou arbrat i milloren el passeig del Parc Teodor González que comunica la Via Verda amb l’Avinguda Generalitat de Tortosa.

Escrit per el 2 de febrer de 2023

El passeig del parc Teodor González de Tortosa, que connecta el pont roig de la Via Verda amb l’Avinguda Generalitat i el centre de la ciutat; compta amb nou arbrat, concretament 15 jacarandes de colors malves. Punt on també es reforça el terra amb sauló, s’instal·len més punts d’enllumenat i es canvien els existents per LED. L’actuació forma part del pla de millora del parc municipal i té un cost de 40.000 euros dins de la partida de 225.000 euros per al parc municipal del pressupost del 2022. 

Els treballs també inclouen la plantació de 21 palmeres als parterres colindants a este passeig per recuperar les que van morir amb la plaga del morrut i també noves plantes arbustives i vivaces. A més, s’instal·larà nou mobiliari urbà i s’actua sobre la font de l’entrada. El pla també contempla la millora dels jardins i parterres del passeig central i la reordenació de l’entorn de la nau, on també es reforçarà i millorarà la il·luminació. 

Segons l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, l’actuació referma l’aposta del govern municipal pel “principal pulmó de la ciutat” i segueixen la línia per tenir una ciutat més verda.

Roigé ha avançat que també es treballa per ampliar l’espai literari del Teodor González,

dedicat a la figura del poeta Gerard Vergés, i que es preveu comptar-hi per Sant Jordi. L’alcaldessa destaca que estes actuacions se sumen a les que s’han realitzat al parc com la instal·lació de l’antiga font de la plaça de l’ajuntament al passeig central, la millora del drenatge, la remodelació del llac vell, la creació d’un nou parc infantil i la millora de l’existent.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El passeig del parc Teodor González de Tortosa, que connecta el pont roig de la Via Verda amb l’Avinguda Generalitat i el centre de la ciutat; compta amb nou arbrat, concretament 15 jacarandes de colors malves. Punt on també es reforça el terra amb sauló, s’instal·len més punts d’enllumenat i es canvien els existents per LED. L’actuació forma part del pla de millora del parc municipal i té un cost de 40.000 euros dins de la partida de 225.000 euros per al parc municipal del pressupost del 2022. 

Els treballs també inclouen la plantació de 21 palmeres als parterres colindants a este passeig per recuperar les que van morir amb la plaga del morrut i també noves plantes arbustives i vivaces. A més, s’instal·larà nou mobiliari urbà i s’actua sobre la font de l’entrada. El pla també contempla la millora dels jardins i parterres del passeig central i la reordenació de l’entorn de la nau, on també es reforçarà i millorarà la il·luminació. 

Segons l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, l’actuació referma l’aposta del govern municipal pel “principal pulmó de la ciutat” i segueixen la línia per tenir una ciutat més verda.

Roigé ha avançat que també es treballa per ampliar l’espai literari del Teodor González,

dedicat a la figura del poeta Gerard Vergés, i que es preveu comptar-hi per Sant Jordi. L’alcaldessa destaca que estes actuacions se sumen a les que s’han realitzat al parc com la instal·lació de l’antiga font de la plaça de l’ajuntament al passeig central, la millora del drenatge, la remodelació del llac vell, la creació d’un nou parc infantil i la millora de l’existent.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST