El departament d’Educació invertirà prop de 3 milions d’euros a l’Institut Dertosa de Tortosa

Escrit per el 16 de febrer de 2023

El departament d’Educació invertirà prop de 3 milions d’euros a l’Institut Dertosa de Tortosa. Ho anunciava ahir el Conseller Josep González Cambray durant la visita que va fer al centre educatiu 

Les actuacions que preveu el departament d’Educació a l’Institut Dertosa de Tortosa es destinen a millorar l’eficiència, la sostenibilitat i el confort d’alumnes, professors i personal del centre educatiu. Se substituiran finestres, es reforçarà l’aïllament i s’instal·laran panells fotovoltaics al sostre de l’edifici. El departament hi destinarà dos milions set-cents mil euros, que provenen íntegrament del Programa  d’Impuls a la Rehabilitació dels Edificis Públics (PIREP), a través del mecanisme Next Generation UE. Una inversió milionària que ha anunciat el conseller d’Educació Josep González i Cambray ….

En aquesta línia, Cambray ha fet èmfasi en l’increment d’un 55% del pressupost que es destinarà a rehabilitar i realitzar millores en diversos centres educatius del país. De fet, a les Terres de l’Ebre durant aquest curs es preveuen actuacions en 14 centres.

L’alcaldessa de Tortosa, Mertixell Roigé, s’ha mostrat satisfeta per la inversió en un dels instituts de referència del territori. D’altra banda, ha aprofitat la visita del conseller per posar a disposició del departament uns terrenys ubicats als Portals de Tortosa per construir un nou Institut que hauria d’albergar els estudis de l’Escola d’Hoteleria que actualment es cursen al Dertosa.

El projecte es licitarà enguany i està previst que els treballs es duen a terme durant 3 anys i finalitzen el 2026.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El departament d’Educació invertirà prop de 3 milions d’euros a l’Institut Dertosa de Tortosa. Ho anunciava ahir el Conseller Josep González Cambray durant la visita que va fer al centre educatiu 

Les actuacions que preveu el departament d’Educació a l’Institut Dertosa de Tortosa es destinen a millorar l’eficiència, la sostenibilitat i el confort d’alumnes, professors i personal del centre educatiu. Se substituiran finestres, es reforçarà l’aïllament i s’instal·laran panells fotovoltaics al sostre de l’edifici. El departament hi destinarà dos milions set-cents mil euros, que provenen íntegrament del Programa  d’Impuls a la Rehabilitació dels Edificis Públics (PIREP), a través del mecanisme Next Generation UE. Una inversió milionària que ha anunciat el conseller d’Educació Josep González i Cambray ….

En aquesta línia, Cambray ha fet èmfasi en l’increment d’un 55% del pressupost que es destinarà a rehabilitar i realitzar millores en diversos centres educatius del país. De fet, a les Terres de l’Ebre durant aquest curs es preveuen actuacions en 14 centres.

L’alcaldessa de Tortosa, Mertixell Roigé, s’ha mostrat satisfeta per la inversió en un dels instituts de referència del territori. D’altra banda, ha aprofitat la visita del conseller per posar a disposició del departament uns terrenys ubicats als Portals de Tortosa per construir un nou Institut que hauria d’albergar els estudis de l’Escola d’Hoteleria que actualment es cursen al Dertosa.

El projecte es licitarà enguany i està previst que els treballs es duen a terme durant 3 anys i finalitzen el 2026.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST