El tortosí Jaume Sorolla ha estat convocat per primera vegada a la selecció espanyola absoluta de bàsquet.

Escrit per el 16 de febrer de 2023

Aquest dimarts es feia pública la llista de 16 convocats de Sergio Scariolo, una llista amb moltes novetats una de les quals és Jaume Sorolla. El jugador del Girona ha estat present en les categories inferiors de la selecció espanyola des de ben petit perquè ha format part de la sub-16, sub-17, sub-18 i sub-20. Ara, Scariolo l’ha convocat per formar part de la selecció espanyola absoluta per primera vegada un repte que afronta amb moltíssimes ganes, l’escoltem….

La selecció espanyola de bàsquet disputarà dos partits per  a la classificació del Mundial de 2023. El primer el dijous 23 de febrer contra Islàndia a Reykjavík i el segon el diumenge 26 de febrer però aquest cop a Càceres contra la selecció d’Itàlia.

Així doncs, el tortosí encara compleix somnis com porta fent des de que va marxar del CB Cantaires, doncs ha passat per tres equips de EUEU ha triomfat amb les categories inferiors de la selecció i ha debutat a l’ACB compartint vestidor amb una llegenda com Marc Gasol.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Aquest dimarts es feia pública la llista de 16 convocats de Sergio Scariolo, una llista amb moltes novetats una de les quals és Jaume Sorolla. El jugador del Girona ha estat present en les categories inferiors de la selecció espanyola des de ben petit perquè ha format part de la sub-16, sub-17, sub-18 i sub-20. Ara, Scariolo l’ha convocat per formar part de la selecció espanyola absoluta per primera vegada un repte que afronta amb moltíssimes ganes, l’escoltem….

La selecció espanyola de bàsquet disputarà dos partits per  a la classificació del Mundial de 2023. El primer el dijous 23 de febrer contra Islàndia a Reykjavík i el segon el diumenge 26 de febrer però aquest cop a Càceres contra la selecció d’Itàlia.

Així doncs, el tortosí encara compleix somnis com porta fent des de que va marxar del CB Cantaires, doncs ha passat per tres equips de EUEU ha triomfat amb les categories inferiors de la selecció i ha debutat a l’ACB compartint vestidor amb una llegenda com Marc Gasol.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST