Trens Dignes celebra 10 anys amb les mateixes reivindicacions per millorar els serveis ferroviaris a les Terres de l’Ebre

Escrit per el 22 de febrer de 2023

La plataforma Trens Dignes Terres de Ebre-Priorat compleix 10 anys amb les mateixes lluites per millorar les infraestructures i els serveis ferroviaris al territori. Ho celebraran el pròxim dissabte amb un acte a Tortosa.

Aquest 2023 la plataforma Trens Dignes Terres de Ebre-Priorat compleix una dècada de lluita amb les mateixes reivindicacions: la millora del manteniment a les línies i combois de l’R15 i R16, l’augment de freqüències i la millora de la connectivitat amb autobús i del servei. La portaveu de la plataforma, Cinta Galiana, destaca que és una celebració per seguir lluitant per la millora de les comunicacions al territori..

Galiana destaca que aquestes reivindicacions continuen i ara tornen a posar damunt la taula la demanda de l’alta velocitat amb un tren Avant per connectar l’Ebre amb el Camp de Tarragona i Barcelona, així com una estació intermodal a l’Aldea….

D’altra banda, el també portaveu, Josep Casadó, ha lamentat que el poc que es va aconseguir abans de la pandèmia s’ha perdut i alerta que la situació es podria  complicar encara més, quan l’R-16 canviï d’ample de via ibèric a internacional perquè assegura que no hi ha combois per suplir els trens actuals que s’utilitzen per la mitja distància a les Terres de l’Ebre….

Des de Trens Dignes també han lamentat la manca d’equitat territorial amb l’ampliació de la T-Jove fins als trenta anys i a un preu únic, perquè només es podrà desplegar als territoris que compten amb una Autoritat Territorial de Mobilitat, fet que no s’ha aconseguit a l’Ebre on només hi ha una Taula de Mobilitat amb menys competències.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La plataforma Trens Dignes Terres de Ebre-Priorat compleix 10 anys amb les mateixes lluites per millorar les infraestructures i els serveis ferroviaris al territori. Ho celebraran el pròxim dissabte amb un acte a Tortosa.

Aquest 2023 la plataforma Trens Dignes Terres de Ebre-Priorat compleix una dècada de lluita amb les mateixes reivindicacions: la millora del manteniment a les línies i combois de l’R15 i R16, l’augment de freqüències i la millora de la connectivitat amb autobús i del servei. La portaveu de la plataforma, Cinta Galiana, destaca que és una celebració per seguir lluitant per la millora de les comunicacions al territori..

Galiana destaca que aquestes reivindicacions continuen i ara tornen a posar damunt la taula la demanda de l’alta velocitat amb un tren Avant per connectar l’Ebre amb el Camp de Tarragona i Barcelona, així com una estació intermodal a l’Aldea….

D’altra banda, el també portaveu, Josep Casadó, ha lamentat que el poc que es va aconseguir abans de la pandèmia s’ha perdut i alerta que la situació es podria  complicar encara més, quan l’R-16 canviï d’ample de via ibèric a internacional perquè assegura que no hi ha combois per suplir els trens actuals que s’utilitzen per la mitja distància a les Terres de l’Ebre….

Des de Trens Dignes també han lamentat la manca d’equitat territorial amb l’ampliació de la T-Jove fins als trenta anys i a un preu únic, perquè només es podrà desplegar als territoris que compten amb una Autoritat Territorial de Mobilitat, fet que no s’ha aconseguit a l’Ebre on només hi ha una Taula de Mobilitat amb menys competències.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST