Movem Tortosa proposa la construcció d’un nou aparcament al barri de Ferreries

Escrit per el 23 de febrer de 2023

Movem Tortosa va iniciar fa unes setmanes la campanya ‘A prop teu’ que recorre tots els barris de la ciutat per copsar les inquietuds i demandes dels veïns i veïnes.

La seguretat ciutadana, la neteja i la millora de la via pública amb la millora de l’enllumenat o l’eliminació de barreres arquitectòniques, són tres de les preocupacions dels ciutadans que més es repeteixen durant la campanya ‘porta a porta’ de Movem.

Al barri de Ferreries també hi ha altres inquietuds com la manca d’aparcament. En este sentit, el principal grup a l’oposició ja ha avançat que inclourà al seu programa una proposta per construir un aparcament en superfície amb capacitat per 300 vehicles, en una parcel·la de 2500m2 propera a l’institut Dertosa i la Via Verda. També aposten per l’eliminació de la zona blava per les tardes i els dissabtes. Una mesura que ja existia, però que el govern municipal va revertir. Jordi Jordan és el portaveu de Movem Tortosa.

Al barri de Sant Llàtzer, Movem Tortosa ha destacat el malestar dels veïns i veïnes per les obres del carrer Barcelona. Es queixen que són uns treballs que no s’han consensuat amb el barri i, segons Movem, ha generat desconfiança. Altres de les mancances que han detectat al barri és la millora del Parc dels Països Catalans i la necessitat d’un centre multiusos adequat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Movem Tortosa va iniciar fa unes setmanes la campanya ‘A prop teu’ que recorre tots els barris de la ciutat per copsar les inquietuds i demandes dels veïns i veïnes.

La seguretat ciutadana, la neteja i la millora de la via pública amb la millora de l’enllumenat o l’eliminació de barreres arquitectòniques, són tres de les preocupacions dels ciutadans que més es repeteixen durant la campanya ‘porta a porta’ de Movem.

Al barri de Ferreries també hi ha altres inquietuds com la manca d’aparcament. En este sentit, el principal grup a l’oposició ja ha avançat que inclourà al seu programa una proposta per construir un aparcament en superfície amb capacitat per 300 vehicles, en una parcel·la de 2500m2 propera a l’institut Dertosa i la Via Verda. També aposten per l’eliminació de la zona blava per les tardes i els dissabtes. Una mesura que ja existia, però que el govern municipal va revertir. Jordi Jordan és el portaveu de Movem Tortosa.

Al barri de Sant Llàtzer, Movem Tortosa ha destacat el malestar dels veïns i veïnes per les obres del carrer Barcelona. Es queixen que són uns treballs que no s’han consensuat amb el barri i, segons Movem, ha generat desconfiança. Altres de les mancances que han detectat al barri és la millora del Parc dels Països Catalans i la necessitat d’un centre multiusos adequat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST