Kronospan entrarà en funcionament a l’abril mentre reclama el ramal ferroviari al Polígon Catalunya Sud

Escrit per el 27 de febrer de 2023

Les obres de la planta de Kronospan de Tortosa estan en la recta final i l’empresa espera poder començar a produir el segon trimestre d’enguany. A l’abril preveu fer les proves amb càrregues dels equips de planta. Una data però que estarà supeditada a l’autorització ambiental integrada que ha de rebre de l’administració.

La multinacional especialitzada en taulers de fusta ha remarcat que el següent pas, indispensable, és comptar amb un ramal ferroviari que permeti ampliar la fàbrica amb una segona línia de producció. Pedro García és el responsable de construcción de Kronospan Tortosa

Una demanda que el conseller de Territori, Juli Fernández, ha assegurat durant aquest matí a la planta de Tortosa, que serà una realitat i que permetrà fer més atractiu i competitiu el Polígon Catalunya Sud. El titular de Territori també ha refermat el compromís del Govern per ampliar el polígon Catalunya Sud.

Kronospan continua amb el procés de selecció per completar la plantilla que l’empresa ha estimat en 180 llocs de treballs directes i 2.000 indirectes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Les obres de la planta de Kronospan de Tortosa estan en la recta final i l’empresa espera poder començar a produir el segon trimestre d’enguany. A l’abril preveu fer les proves amb càrregues dels equips de planta. Una data però que estarà supeditada a l’autorització ambiental integrada que ha de rebre de l’administració.

La multinacional especialitzada en taulers de fusta ha remarcat que el següent pas, indispensable, és comptar amb un ramal ferroviari que permeti ampliar la fàbrica amb una segona línia de producció. Pedro García és el responsable de construcción de Kronospan Tortosa

Una demanda que el conseller de Territori, Juli Fernández, ha assegurat durant aquest matí a la planta de Tortosa, que serà una realitat i que permetrà fer més atractiu i competitiu el Polígon Catalunya Sud. El titular de Territori també ha refermat el compromís del Govern per ampliar el polígon Catalunya Sud.

Kronospan continua amb el procés de selecció per completar la plantilla que l’empresa ha estimat en 180 llocs de treballs directes i 2.000 indirectes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST