El Consell Comarcal impulsa un obrador alimentari públic compartit al Baix Ebre

Escrit per el 8 de març de 2023

El Consell del Baix Ebre crearà el primer obrador alimentari públic compartit de les Terres de l’Ebre. El servei s’instal·larà a l’espai cuina d’EbreTerra, a Deltebre. L’actuació suposarà una inversió de 112.000 euros, que inclouen la dedicació de personal, les obres d’adaptació, la compra i instal·lació de maquinària. També s’incrementarà la potència elèctrica de la cuina i es tramitarà l’expedient de registre sanitari de les instal·lacions. L’espai EbreTerra acull actualment cursos i jornades. Amb aquest projecte s’ampliaran els usos de les instal·lacions i es vol aportar valor afegit a la producció agroalimentària ebrenca. Xavier Faura, president del Consell Comarcal del Baix Ebre

L’espai EbreTerra acull actualment cursos i jornades. Amb aquest projecte s’ampliaran els usos de les instal·lacions i es vol aportar valor afegit a la producció agroalimentària ebrenca. El Consell ha sol·licitat a la Generalitat un ajut de la línia de creació i millora dels obradors agroalimentaris compartits, dins del paquet d’ajuts per al foment de la transformació del sistema agroalimentari, que podria cobrir el 60% de la inversió. La previsió és que entri en marxa al setembre.

L’àrea d’Activació Econòmica del Consell ha efectuat una tasca de prospecció i amb la participació de 37 projectes empresarials que han manifestat el seu interès en l’obrador per realitzar diferents transformacions i elaboracions. Xavier Faura

A més, les empreses de l’obrador rebran l’acompanyament i suport empresarial de Baix Ebre Innova, amb l’objectiu d’impulsar l’economia i crear llocs de treball. També s’impulsarà la innovació a través de la col·laboració amb els centres de formació del territori: l’Escola Agrària d’Amposta i l’institut Montsià. En aquest sentit, la plantilla docent de l’institut Montsià ha participat activament en el procés de configuració de l’obrador i es signarà un conveni de col·laboració perquè l’alumnat del centre faci l’assessorament dels processos tecnoalimentaris.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Aquest migdia s'ha produït una incidència en el subministrament elèctric a #Tortosa que ha afectat 78.000 abonats.

Hores d'ara, els tècnics han recuperat parcialment el servei i queden 966 abonats sense llum

Dijous 30 de març, acte de presentació del nou Espai Joan Moreira de #Tortosa, ubicat a les antigues naus de l'empresa SAMO, a Ferreries.

A les 19.30 h, portes obertes per visitar el nou equipament cultural de la ciutat. L'accés és lliure.

BIBLIOONES programa de llibres i literatura @radiotortosa DIAL 103.3FM dijous 30 de març, a les 12h; repetim el programa el dijous a les 22h i el dissabte a les 12h

Amb un tast de l’espectacle de Valer Gisbert “En cos i ànima” per homenatjar a Maris Lluïsa Wittlin @bibliotecamd

A #Tortosa celebrem l’arribada de la primavera amb una àmplia i variada oferta cultural: teatre, cinema, llibres i molta música. Més de mig centenar de propostes que trobareu a l’Agenda cultural d’abril 👉https://t.co/eDAuzcyQg2

@Tortosa @radiotortosa @tortosaturisme

✅ REOBERT EL TRÀNSIT a la C-12, al seu pas per #Tortosa, després d'haver finalitzat les tasques de retirada del camió accidentat i d'haver netejat la via.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Consell del Baix Ebre crearà el primer obrador alimentari públic compartit de les Terres de l’Ebre. El servei s’instal·larà a l’espai cuina d’EbreTerra, a Deltebre. L’actuació suposarà una inversió de 112.000 euros, que inclouen la dedicació de personal, les obres d’adaptació, la compra i instal·lació de maquinària. També s’incrementarà la potència elèctrica de la cuina i es tramitarà l’expedient de registre sanitari de les instal·lacions. L’espai EbreTerra acull actualment cursos i jornades. Amb aquest projecte s’ampliaran els usos de les instal·lacions i es vol aportar valor afegit a la producció agroalimentària ebrenca. Xavier Faura, president del Consell Comarcal del Baix Ebre

L’espai EbreTerra acull actualment cursos i jornades. Amb aquest projecte s’ampliaran els usos de les instal·lacions i es vol aportar valor afegit a la producció agroalimentària ebrenca. El Consell ha sol·licitat a la Generalitat un ajut de la línia de creació i millora dels obradors agroalimentaris compartits, dins del paquet d’ajuts per al foment de la transformació del sistema agroalimentari, que podria cobrir el 60% de la inversió. La previsió és que entri en marxa al setembre.

L’àrea d’Activació Econòmica del Consell ha efectuat una tasca de prospecció i amb la participació de 37 projectes empresarials que han manifestat el seu interès en l’obrador per realitzar diferents transformacions i elaboracions. Xavier Faura

A més, les empreses de l’obrador rebran l’acompanyament i suport empresarial de Baix Ebre Innova, amb l’objectiu d’impulsar l’economia i crear llocs de treball. També s’impulsarà la innovació a través de la col·laboració amb els centres de formació del territori: l’Escola Agrària d’Amposta i l’institut Montsià. En aquest sentit, la plantilla docent de l’institut Montsià ha participat activament en el procés de configuració de l’obrador i es signarà un conveni de col·laboració perquè l’alumnat del centre faci l’assessorament dels processos tecnoalimentaris.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Aquest migdia s'ha produït una incidència en el subministrament elèctric a #Tortosa que ha afectat 78.000 abonats.

Hores d'ara, els tècnics han recuperat parcialment el servei i queden 966 abonats sense llum

Dijous 30 de març, acte de presentació del nou Espai Joan Moreira de #Tortosa, ubicat a les antigues naus de l'empresa SAMO, a Ferreries.

A les 19.30 h, portes obertes per visitar el nou equipament cultural de la ciutat. L'accés és lliure.

BIBLIOONES programa de llibres i literatura @radiotortosa DIAL 103.3FM dijous 30 de març, a les 12h; repetim el programa el dijous a les 22h i el dissabte a les 12h

Amb un tast de l’espectacle de Valer Gisbert “En cos i ànima” per homenatjar a Maris Lluïsa Wittlin @bibliotecamd

A #Tortosa celebrem l’arribada de la primavera amb una àmplia i variada oferta cultural: teatre, cinema, llibres i molta música. Més de mig centenar de propostes que trobareu a l’Agenda cultural d’abril 👉https://t.co/eDAuzcyQg2

@Tortosa @radiotortosa @tortosaturisme

✅ REOBERT EL TRÀNSIT a la C-12, al seu pas per #Tortosa, després d'haver finalitzat les tasques de retirada del camió accidentat i d'haver netejat la via.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST