El ‘Tortosa Irish English Festival’ celebra la desena edició amb una vintena d’activitats

Escrit per el 9 de març de 2023

Després de tres anys de pandèmia torna el “Tortosa Irish English Festival”. Aquest any se celebra la desena edició d’aquest certamen, que promou l’anglès a les terres de l’Ebre i convida a gent de totes les edats a gaudir i aprendre d’aquesta cultura. Se celebrarà del 17 al 19 de març i acollirà una àmplia diversitat d’activitats com “Fish and Chips” amb música en directe , La desfilada de “Sant Patrick’s” al Mercat de Tortosa i com a novetat un “‘escape room” adreçada a persones de  12 a 16 anys en la modalitat Junior i a partir de 16 en la modalitat Sènior. També hi serà un any més, la nit de tapes amb música celta tradicional al mercat de Tortosa. I a l’auditori es duran a terme activitats com el concert “Green Swing” a càrrec de la Tortosa Big Band  i l’obra de teatre infantil La llegenda de la cucafera explicada en anglès a càrrec de l’Escola Municipal De Teatre. Aquest any també s’han sumat al festival escoles de Deltebre i de la provincia de Tarragona, a part de les de Tortosa i voltants que sempre protagonitzen una de les més icòniques activitats, la taula rodona. Així valora la tornada del festival i totes les activitats Santi Pelejà director del comitè organitzatiu.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament la tornada d’aquest festival que per culpa de la Covid-19 no s’ha pogut celebrar duran tres anys. L’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé creu que aquest festival pot ajudar a potenciar les noves instal·lacions de Tortosa i promoure l’aprenentatge pel territori.

El festival incorpora l’espai de l’antic convent de les Sierves, al carrer cervantes, per acollir algunes de les activitats com el quizz, el torneig de FIFA i l’escape room. Tota la informació sobre el programa d’activitats es pot trobar a les xarxes socials del festival i a la seva pàgina web, www.TortosaIrishEnglishFestival.es

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Aquest migdia s'ha produït una incidència en el subministrament elèctric a #Tortosa que ha afectat 78.000 abonats.

Hores d'ara, els tècnics han recuperat parcialment el servei i queden 966 abonats sense llum

Dijous 30 de març, acte de presentació del nou Espai Joan Moreira de #Tortosa, ubicat a les antigues naus de l'empresa SAMO, a Ferreries.

A les 19.30 h, portes obertes per visitar el nou equipament cultural de la ciutat. L'accés és lliure.

BIBLIOONES programa de llibres i literatura @radiotortosa DIAL 103.3FM dijous 30 de març, a les 12h; repetim el programa el dijous a les 22h i el dissabte a les 12h

Amb un tast de l’espectacle de Valer Gisbert “En cos i ànima” per homenatjar a Maris Lluïsa Wittlin @bibliotecamd

A #Tortosa celebrem l’arribada de la primavera amb una àmplia i variada oferta cultural: teatre, cinema, llibres i molta música. Més de mig centenar de propostes que trobareu a l’Agenda cultural d’abril 👉https://t.co/eDAuzcyQg2

@Tortosa @radiotortosa @tortosaturisme

✅ REOBERT EL TRÀNSIT a la C-12, al seu pas per #Tortosa, després d'haver finalitzat les tasques de retirada del camió accidentat i d'haver netejat la via.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Després de tres anys de pandèmia torna el “Tortosa Irish English Festival”. Aquest any se celebra la desena edició d’aquest certamen, que promou l’anglès a les terres de l’Ebre i convida a gent de totes les edats a gaudir i aprendre d’aquesta cultura. Se celebrarà del 17 al 19 de març i acollirà una àmplia diversitat d’activitats com “Fish and Chips” amb música en directe , La desfilada de “Sant Patrick’s” al Mercat de Tortosa i com a novetat un “‘escape room” adreçada a persones de  12 a 16 anys en la modalitat Junior i a partir de 16 en la modalitat Sènior. També hi serà un any més, la nit de tapes amb música celta tradicional al mercat de Tortosa. I a l’auditori es duran a terme activitats com el concert “Green Swing” a càrrec de la Tortosa Big Band  i l’obra de teatre infantil La llegenda de la cucafera explicada en anglès a càrrec de l’Escola Municipal De Teatre. Aquest any també s’han sumat al festival escoles de Deltebre i de la provincia de Tarragona, a part de les de Tortosa i voltants que sempre protagonitzen una de les més icòniques activitats, la taula rodona. Així valora la tornada del festival i totes les activitats Santi Pelejà director del comitè organitzatiu.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament la tornada d’aquest festival que per culpa de la Covid-19 no s’ha pogut celebrar duran tres anys. L’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé creu que aquest festival pot ajudar a potenciar les noves instal·lacions de Tortosa i promoure l’aprenentatge pel territori.

El festival incorpora l’espai de l’antic convent de les Sierves, al carrer cervantes, per acollir algunes de les activitats com el quizz, el torneig de FIFA i l’escape room. Tota la informació sobre el programa d’activitats es pot trobar a les xarxes socials del festival i a la seva pàgina web, www.TortosaIrishEnglishFestival.es

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Aquest migdia s'ha produït una incidència en el subministrament elèctric a #Tortosa que ha afectat 78.000 abonats.

Hores d'ara, els tècnics han recuperat parcialment el servei i queden 966 abonats sense llum

Dijous 30 de març, acte de presentació del nou Espai Joan Moreira de #Tortosa, ubicat a les antigues naus de l'empresa SAMO, a Ferreries.

A les 19.30 h, portes obertes per visitar el nou equipament cultural de la ciutat. L'accés és lliure.

BIBLIOONES programa de llibres i literatura @radiotortosa DIAL 103.3FM dijous 30 de març, a les 12h; repetim el programa el dijous a les 22h i el dissabte a les 12h

Amb un tast de l’espectacle de Valer Gisbert “En cos i ànima” per homenatjar a Maris Lluïsa Wittlin @bibliotecamd

A #Tortosa celebrem l’arribada de la primavera amb una àmplia i variada oferta cultural: teatre, cinema, llibres i molta música. Més de mig centenar de propostes que trobareu a l’Agenda cultural d’abril 👉https://t.co/eDAuzcyQg2

@Tortosa @radiotortosa @tortosaturisme

✅ REOBERT EL TRÀNSIT a la C-12, al seu pas per #Tortosa, després d'haver finalitzat les tasques de retirada del camió accidentat i d'haver netejat la via.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST