La nova campanya turística de Tortosa convida els visitants a gaudir de les nombroses experiències que ofereix la ciutat

Escrit per el 16 de març de 2023

L’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé ha presentat la nova campanya turística que la ciutat de Tortosa ha ficat en marxa per aquest 2023. Una campanya que gira entorn l’eslogan “a un pas de Tortosa”, una frase que varia alhora de descriure les sensacions que es poden viure quan es visita la ciutat. Per exemple, a un pas de xalar, a un pas de descobrir-te, a un pas d’emocionar-te o de sentir-te lliure entre d’altres. Així ho explicava l’Alcaldessa. 

Aquesta campanya mostra els llocs més icònics i turístics de la ciutat de Tortosa com la nova plaça de la Catedral, l’espai Cota Zero, el Riu Ebre amb el Sirgador, el Castell de Tortosa, Els Ports o l’Ermita de Mig Camí entre d’altres. “A un pas de Tortosa”, vol apel·lar a totes les diversificacions de turisme que hi ha a la ciutat i arribar directament a les famílies i les parelles que són els principals grups turístics que visiten la capital del Baix Ebre. 

La campanya inclou un vídeo promocional per a la publicitat online i una versió abreujada d’uns 20 segons per als mitjans més convencionals.També s’han dissenyat diferents cartells. La difusió de la campanya promocional de Tortosa s’iniciarà el proper dilluns 20 de març. Els anuncis es podran veure a mitjans nacionals com TV3 així com a mitjans del País Basc, Navarra o fins i tot França. També es difondrà al Metro de Barcelona.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Aquest migdia s'ha produït una incidència en el subministrament elèctric a #Tortosa que ha afectat 78.000 abonats.

Hores d'ara, els tècnics han recuperat parcialment el servei i queden 966 abonats sense llum

Dijous 30 de març, acte de presentació del nou Espai Joan Moreira de #Tortosa, ubicat a les antigues naus de l'empresa SAMO, a Ferreries.

A les 19.30 h, portes obertes per visitar el nou equipament cultural de la ciutat. L'accés és lliure.

BIBLIOONES programa de llibres i literatura @radiotortosa DIAL 103.3FM dijous 30 de març, a les 12h; repetim el programa el dijous a les 22h i el dissabte a les 12h

Amb un tast de l’espectacle de Valer Gisbert “En cos i ànima” per homenatjar a Maris Lluïsa Wittlin @bibliotecamd

A #Tortosa celebrem l’arribada de la primavera amb una àmplia i variada oferta cultural: teatre, cinema, llibres i molta música. Més de mig centenar de propostes que trobareu a l’Agenda cultural d’abril 👉https://t.co/eDAuzcyQg2

@Tortosa @radiotortosa @tortosaturisme

✅ REOBERT EL TRÀNSIT a la C-12, al seu pas per #Tortosa, després d'haver finalitzat les tasques de retirada del camió accidentat i d'haver netejat la via.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé ha presentat la nova campanya turística que la ciutat de Tortosa ha ficat en marxa per aquest 2023. Una campanya que gira entorn l’eslogan “a un pas de Tortosa”, una frase que varia alhora de descriure les sensacions que es poden viure quan es visita la ciutat. Per exemple, a un pas de xalar, a un pas de descobrir-te, a un pas d’emocionar-te o de sentir-te lliure entre d’altres. Així ho explicava l’Alcaldessa. 

Aquesta campanya mostra els llocs més icònics i turístics de la ciutat de Tortosa com la nova plaça de la Catedral, l’espai Cota Zero, el Riu Ebre amb el Sirgador, el Castell de Tortosa, Els Ports o l’Ermita de Mig Camí entre d’altres. “A un pas de Tortosa”, vol apel·lar a totes les diversificacions de turisme que hi ha a la ciutat i arribar directament a les famílies i les parelles que són els principals grups turístics que visiten la capital del Baix Ebre. 

La campanya inclou un vídeo promocional per a la publicitat online i una versió abreujada d’uns 20 segons per als mitjans més convencionals.També s’han dissenyat diferents cartells. La difusió de la campanya promocional de Tortosa s’iniciarà el proper dilluns 20 de març. Els anuncis es podran veure a mitjans nacionals com TV3 així com a mitjans del País Basc, Navarra o fins i tot França. També es difondrà al Metro de Barcelona.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Aquest migdia s'ha produït una incidència en el subministrament elèctric a #Tortosa que ha afectat 78.000 abonats.

Hores d'ara, els tècnics han recuperat parcialment el servei i queden 966 abonats sense llum

Dijous 30 de març, acte de presentació del nou Espai Joan Moreira de #Tortosa, ubicat a les antigues naus de l'empresa SAMO, a Ferreries.

A les 19.30 h, portes obertes per visitar el nou equipament cultural de la ciutat. L'accés és lliure.

BIBLIOONES programa de llibres i literatura @radiotortosa DIAL 103.3FM dijous 30 de març, a les 12h; repetim el programa el dijous a les 22h i el dissabte a les 12h

Amb un tast de l’espectacle de Valer Gisbert “En cos i ànima” per homenatjar a Maris Lluïsa Wittlin @bibliotecamd

A #Tortosa celebrem l’arribada de la primavera amb una àmplia i variada oferta cultural: teatre, cinema, llibres i molta música. Més de mig centenar de propostes que trobareu a l’Agenda cultural d’abril 👉https://t.co/eDAuzcyQg2

@Tortosa @radiotortosa @tortosaturisme

✅ REOBERT EL TRÀNSIT a la C-12, al seu pas per #Tortosa, després d'haver finalitzat les tasques de retirada del camió accidentat i d'haver netejat la via.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST