La Generalitat incrementa les freqüències de bus de la línea que uneix Tortosa i Alcanar

Escrit per el 28 de març de 2023

El Departament de Territori de la Generalitat reforça la xarxa d’autobusos Exprés.cat en la línea entre Tortosa i Alcanar amb un increment de 5 noves expedicions. El servei permetrà una millor connectivitat ja que s’augmenta de 9 a 14 el nombre de sortides per sentit de dilluns a divendres del bus e3, a partir d’avui dimarts. 

L’objectiu és millorar la cobertura horària i atendre l’increment de la demanda del servei. De fet aquesta és la línea de bus de les Terres de l’Ebre  més utilitzada i que més ha crescut els darrers anys. Anualment compta amb més de 400.000 usuaris, més de 1.500 diaris. Oriol Martori, director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori, destaca la millora que susposarà aquest increment de freqüències per al transport públic de les Terres de l’Ebre…

A partir d’aquest dimarts, l’e3 de l’exprés.cat entre Tortosa i Alcanar funcionarà amb cinc noves freqüències, gairebé una per hora. És una línia que fa només cinc parades (també a Amposta, la Ràpita i les Cases ) i permet arribar d’Alcanar a Tortosa en 45 minuts. 

Des dels municipis celebren el reforç de la línia sobretot pensant en els estudiants que no hauran de matinar tant ni arribat tan tard a casa, tal i com remarca Conxi Vizcarro, regidora de governació de l’ajuntament de la Ràpita…

El servei va arribar l’any 2022 al seu màxim històric amb gairebé 145.000 viatgers, un 17% més que l’any 2019, abans de la pandèmia. El fet de poder viatjar per 1 euro entre els pobles (amb la targeta 10/120), ara per 50 cèntims d’euros amb la bonificació, i fins i tot poder fer viatges gratuïts entre pobles d’altres comunitats autònomes amb la bonificació del Ministeri de Transports, ha incrementat l’ús del transport públic amb bus a les Terres de l’Ebre. El conseller delegat de l’empresa Hife, José Maria Chavarria, destaca que aquestes mesures consoliden l’augment de la demanda del transport per carretera al territori…

 El director de Territori a les Terres de l’Ebre, Miquel Alonso, ha avançat que l’increment d’expedicions i freqüències continuarà “per reforçar l’aposta decidida” del Govern per un transport públic al territori …

El bus manté les 9 expedicions per sentit durant el cap de setmana.

 La línia oferirà intermodalitat amb connexions amb serveis de transport urbà, trens de Rodalies i busos interurbans. Els vehicles ofereixen total accessibilitat als usuaris, i connexió a Internet i premsa gratuïta a bord.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Departament de Territori de la Generalitat reforça la xarxa d’autobusos Exprés.cat en la línea entre Tortosa i Alcanar amb un increment de 5 noves expedicions. El servei permetrà una millor connectivitat ja que s’augmenta de 9 a 14 el nombre de sortides per sentit de dilluns a divendres del bus e3, a partir d’avui dimarts. 

L’objectiu és millorar la cobertura horària i atendre l’increment de la demanda del servei. De fet aquesta és la línea de bus de les Terres de l’Ebre  més utilitzada i que més ha crescut els darrers anys. Anualment compta amb més de 400.000 usuaris, més de 1.500 diaris. Oriol Martori, director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori, destaca la millora que susposarà aquest increment de freqüències per al transport públic de les Terres de l’Ebre…

A partir d’aquest dimarts, l’e3 de l’exprés.cat entre Tortosa i Alcanar funcionarà amb cinc noves freqüències, gairebé una per hora. És una línia que fa només cinc parades (també a Amposta, la Ràpita i les Cases ) i permet arribar d’Alcanar a Tortosa en 45 minuts. 

Des dels municipis celebren el reforç de la línia sobretot pensant en els estudiants que no hauran de matinar tant ni arribat tan tard a casa, tal i com remarca Conxi Vizcarro, regidora de governació de l’ajuntament de la Ràpita…

El servei va arribar l’any 2022 al seu màxim històric amb gairebé 145.000 viatgers, un 17% més que l’any 2019, abans de la pandèmia. El fet de poder viatjar per 1 euro entre els pobles (amb la targeta 10/120), ara per 50 cèntims d’euros amb la bonificació, i fins i tot poder fer viatges gratuïts entre pobles d’altres comunitats autònomes amb la bonificació del Ministeri de Transports, ha incrementat l’ús del transport públic amb bus a les Terres de l’Ebre. El conseller delegat de l’empresa Hife, José Maria Chavarria, destaca que aquestes mesures consoliden l’augment de la demanda del transport per carretera al territori…

 El director de Territori a les Terres de l’Ebre, Miquel Alonso, ha avançat que l’increment d’expedicions i freqüències continuarà “per reforçar l’aposta decidida” del Govern per un transport públic al territori …

El bus manté les 9 expedicions per sentit durant el cap de setmana.

 La línia oferirà intermodalitat amb connexions amb serveis de transport urbà, trens de Rodalies i busos interurbans. Els vehicles ofereixen total accessibilitat als usuaris, i connexió a Internet i premsa gratuïta a bord.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST