Creu Roja atén prop de 3.400 persones a Tortosa el 2022, la majoria en situació d’extrema vulnerabilitat

Escrit per el 29 de març de 2023

L’Assemblea local de Creu Roja Tortosa ha atès prop de 3.400 persones durant el 2022. D’aquestes, gairebé un 50% — 1.626 persones —, ho han estat en projectes específicament destinats a usuaris en situació d’extrema vulnerabilitat.
El context socioeconòmic actual fa que moltes de les persones que s’adrecen a l’entitat segueixin necessitant resposta en allò més bàsic per tenir una vida digna, com ara: la cobertura de necessitats bàsiques d’alimentació i higiene, ajudes de caràcter sanitari i prestacions econòmiques per afrontar despeses de subministres, lloguer, vestimenta, etc. Pel que fa a la cobertura de necessitats bàsiques, l’organització humanitària ha atès un total de 1.480 persones a la zona, a través de 4 projectes, dos d’ells destinats a infants d’entre 0 i 6 anys.  El president de Creu Roja Tortosa, Josep Anguera, ha presentat la memòria d’activitats aquest dimarts en el marc de l’acte d’inauguració de les remodelades dependències de l’entitat…

L’acte va servir també per anunciar el relleu a la presidència de Creu Roja Tortosa. El proper mes de maig es renovarà la junta i Joaquin Del Pino rellevarà en el càrrec a Josep Anguera, que ha estat president de l’entitat durant 12 anys…

Creu Roja Tortosa  ha remodelat les històriques instal·lacions ubicades al centre de la ciutat, per fer-les més accessibles i adaptar-les a l’activitat que s’hi duu a terme actualment. Durant l’acte, s’ha presentat la Sala Anna Algueró, un espai que porta el nom de qui fou membre del Comitè Local de Creu Roja Tortosa des de 1995 fins a 2022 en honor a la seva entrega i dedicació a l’entitat i que va morir el passat mes d’agost. Josep Anguera…

Actualment Creu Roja Tortosa compta amb 23 persones empleades,  191 persones voluntàries que participen activament en el dia a dia de l’assemblea i 1.504 persones i empreses sòcies que donen suport a la Creu Roja de Tortosa per poder continuar fent la seva tasca d’atenció als més vulnerables.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Assemblea local de Creu Roja Tortosa ha atès prop de 3.400 persones durant el 2022. D’aquestes, gairebé un 50% — 1.626 persones —, ho han estat en projectes específicament destinats a usuaris en situació d’extrema vulnerabilitat.
El context socioeconòmic actual fa que moltes de les persones que s’adrecen a l’entitat segueixin necessitant resposta en allò més bàsic per tenir una vida digna, com ara: la cobertura de necessitats bàsiques d’alimentació i higiene, ajudes de caràcter sanitari i prestacions econòmiques per afrontar despeses de subministres, lloguer, vestimenta, etc. Pel que fa a la cobertura de necessitats bàsiques, l’organització humanitària ha atès un total de 1.480 persones a la zona, a través de 4 projectes, dos d’ells destinats a infants d’entre 0 i 6 anys.  El president de Creu Roja Tortosa, Josep Anguera, ha presentat la memòria d’activitats aquest dimarts en el marc de l’acte d’inauguració de les remodelades dependències de l’entitat…

L’acte va servir també per anunciar el relleu a la presidència de Creu Roja Tortosa. El proper mes de maig es renovarà la junta i Joaquin Del Pino rellevarà en el càrrec a Josep Anguera, que ha estat president de l’entitat durant 12 anys…

Creu Roja Tortosa  ha remodelat les històriques instal·lacions ubicades al centre de la ciutat, per fer-les més accessibles i adaptar-les a l’activitat que s’hi duu a terme actualment. Durant l’acte, s’ha presentat la Sala Anna Algueró, un espai que porta el nom de qui fou membre del Comitè Local de Creu Roja Tortosa des de 1995 fins a 2022 en honor a la seva entrega i dedicació a l’entitat i que va morir el passat mes d’agost. Josep Anguera…

Actualment Creu Roja Tortosa compta amb 23 persones empleades,  191 persones voluntàries que participen activament en el dia a dia de l’assemblea i 1.504 persones i empreses sòcies que donen suport a la Creu Roja de Tortosa per poder continuar fent la seva tasca d’atenció als més vulnerables.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST