El president Aragonès dona suport a un nou impuls de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre

Escrit per el 29 de març de 2023

El president de la Generalitat, Pere Aragonès,  ha encapçalat aquest dimarts, una reunió de treball per “donar un nou impuls a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre”, segons ha explicat als assistents. El cap del Govern ha recordat que al maig del 2013, les Terres de l’Ebre van ser declarades Reserva de la Biosfera per la UNESCO i ha mostrat el seu suport a reimpulsar aquest projecte per contribuir a una millor gestió dels espais naturals protegits; per donar tot l’impuls als productors i productores en l’àmbit agrícola, ramader i alimentari de les Terres de l’Ebre; i, finalment, per contribuir també a la mitigació del canvi climàtic en un territori especialment tan sensible”, ha declarat el president. Aquesta reunió de treball es va celebrar ahir al migdia al Palau de la Generalitat encapçalada pel president, i amb la participació dels representants dels diferents Departaments i serveis implicats en el projecte, a més del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (Copate).

El Delegat del Govern a l’Ebre, Albert Salvadó ha posat en valor el nou impuls que es vol donar a la Reserva de la biosfera perquè es puguin valorar encara més els productes i el paisatge del territori…

Segons Xavier Faura, president del Copate, l’impuls permetrà reforçar l’estructura de la Reserva de la Biosfera amb més recursos humans i potenciar la marca Terres de l’Ebre…

Excepcionalment, la sessió ordinària del Consell de Direcció de l’Administració Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre corresponent al mes de març s’ha traslladat, aquest dimarts, al Palau de la Generalitat i ha abordat, monogràficament, els projectes territorials que s’estan treballant entorn la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès,  ha encapçalat aquest dimarts, una reunió de treball per “donar un nou impuls a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre”, segons ha explicat als assistents. El cap del Govern ha recordat que al maig del 2013, les Terres de l’Ebre van ser declarades Reserva de la Biosfera per la UNESCO i ha mostrat el seu suport a reimpulsar aquest projecte per contribuir a una millor gestió dels espais naturals protegits; per donar tot l’impuls als productors i productores en l’àmbit agrícola, ramader i alimentari de les Terres de l’Ebre; i, finalment, per contribuir també a la mitigació del canvi climàtic en un territori especialment tan sensible”, ha declarat el president. Aquesta reunió de treball es va celebrar ahir al migdia al Palau de la Generalitat encapçalada pel president, i amb la participació dels representants dels diferents Departaments i serveis implicats en el projecte, a més del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (Copate).

El Delegat del Govern a l’Ebre, Albert Salvadó ha posat en valor el nou impuls que es vol donar a la Reserva de la biosfera perquè es puguin valorar encara més els productes i el paisatge del territori…

Segons Xavier Faura, president del Copate, l’impuls permetrà reforçar l’estructura de la Reserva de la Biosfera amb més recursos humans i potenciar la marca Terres de l’Ebre…

Excepcionalment, la sessió ordinària del Consell de Direcció de l’Administració Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre corresponent al mes de març s’ha traslladat, aquest dimarts, al Palau de la Generalitat i ha abordat, monogràficament, els projectes territorials que s’estan treballant entorn la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST