Meritxell Roigé (Junts per Tortosa): ‘Està en joc continuar transformant la ciutat o tornar enrere amb governs de desgavell’

Escrit per el 12 de maig de 2023

Sota el lema ‘La teua Tortosa, la Tortosa de tots’,  l’alcaldessa i candidata a la reelecció de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé ha començat la cursa electoral acompanyada de totes les persones que formen la seva llista. Roigé es presenta per segons vegada com a cap de llista i opta a revalidar la victòria obtinguda ara fa quatre anys. Roigé ha assegurat que durant aquests quatre anys de mandat s’ha fet molt bona feina i ha fet una crida a la participació perquè assegura que Junts és la millor opció per continuar transformant la ciutat. Segons Meritxell Roigé està en joc continuar amb el model de ciutat que ha implementat Junts o tornar enrere amb governs de desgavell….

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Sota el lema ‘La teua Tortosa, la Tortosa de tots’,  l’alcaldessa i candidata a la reelecció de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé ha començat la cursa electoral acompanyada de totes les persones que formen la seva llista. Roigé es presenta per segons vegada com a cap de llista i opta a revalidar la victòria obtinguda ara fa quatre anys. Roigé ha assegurat que durant aquests quatre anys de mandat s’ha fet molt bona feina i ha fet una crida a la participació perquè assegura que Junts és la millor opció per continuar transformant la ciutat. Segons Meritxell Roigé està en joc continuar amb el model de ciutat que ha implementat Junts o tornar enrere amb governs de desgavell….

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 

Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST