Sergi Arnau (CUP): ‘Volem agranar 16 anys de governs convergents i propiciar polítques d’esquerres’

Escrit per el 12 de maig de 2023

 ‘Lluitem per Tortosa, posem-li color’. Amb aquest eslògan es presenta la CUP a aquestes municipals en què té com a objectiu augmentar la representació al consistori tortosí i esdevenir una força decisiva per propiciar un govern d’esquerres. La candidatura l’encapçala l’actual portaveu cupaire a l’Ajuntament de Tortosa, Sergi Arnau, que ha assegurat que afronten aquestes eleccions amb il.lusió per afavorir un canvi de govern i de polítiques a la ciutat. Els cupaires volen agranar el govern convergent…

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 ‘Lluitem per Tortosa, posem-li color’. Amb aquest eslògan es presenta la CUP a aquestes municipals en què té com a objectiu augmentar la representació al consistori tortosí i esdevenir una força decisiva per propiciar un govern d’esquerres. La candidatura l’encapçala l’actual portaveu cupaire a l’Ajuntament de Tortosa, Sergi Arnau, que ha assegurat que afronten aquestes eleccions amb il.lusió per afavorir un canvi de govern i de polítiques a la ciutat. Els cupaires volen agranar el govern convergent…

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 

Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST