ERC es manté com a primera força municipalista a les Terres de l’Ebre

Escrit per el 30 de maig de 2023

Esquerra Republicana de Catalunya es manté com a primera força municipalista a les Terres de l’Ebre.

La formació republicana ha aconseguit 193 regidories, 34 consellers comarcals, i de moment, 20 alcaldies.

La secretària general de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana, Norma Pujol, ha fet balanç dels resultats assolits a les eleccions municipals i s’ha felicitat perquè “som la primera força municipalista de les Terres de l’Ebre, amb 193 regidories, 25.155 vots, 20 alcaldies, 1 de les quals de l’EMD de Campredó, i 34 consellers comarcals”.

Al Montsià Esquerra Republicana ha obtingut les alcaldies d’Alcanar, Amposta, Godall i Mas de Barberans. Al Baix Ebre: Aldover, Alfara de Carles, el Perelló, Paüls, Roquetes, Tivenys, Xerta i l’EMD de Campredó. A la Ribera d’Ebre: Benissanet, Flix, Garcia, la Torre de l’Espanyol, Vinebre i Miravet. I a la Terra Alta, Caseres i Horta de Sant Joan.

El secretari de política municipal de la Federació d’Esquerra, Enric Adell, ha destacat les victòries històriques aconseguides al Mas de Barberans  on ERC ha assolit la majoria absoluta  i la Sénia, i també haver guanyat a l’Ametlla de Mar i Móra la Nova, fet que podria comportar renovar de nou l’alcaldia. Adell ha dit que ERC treballarà per fer  possible que el 17 de juny, per continuar sent el partit amb més alcaldies al territori i ha titllat els resultats com un dels millors del partit a Catalunya…

Esquerra Republicana també és qui ha assolit més consellers comarcals, sent la primera força als consells comarcals del Montsià amb 10 consellers, i a la Ribera d’Ebre amb 9; i haver empatat al primer lloc al Baix Ebre amb 10 consellers. A la Terra Alta ha estat segona força amb 5 consellers.

Enric Adell confia  que ERC pugui estar al govern dels quatre consells comarcals…

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Esquerra Republicana de Catalunya es manté com a primera força municipalista a les Terres de l’Ebre.

La formació republicana ha aconseguit 193 regidories, 34 consellers comarcals, i de moment, 20 alcaldies.

La secretària general de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana, Norma Pujol, ha fet balanç dels resultats assolits a les eleccions municipals i s’ha felicitat perquè “som la primera força municipalista de les Terres de l’Ebre, amb 193 regidories, 25.155 vots, 20 alcaldies, 1 de les quals de l’EMD de Campredó, i 34 consellers comarcals”.

Al Montsià Esquerra Republicana ha obtingut les alcaldies d’Alcanar, Amposta, Godall i Mas de Barberans. Al Baix Ebre: Aldover, Alfara de Carles, el Perelló, Paüls, Roquetes, Tivenys, Xerta i l’EMD de Campredó. A la Ribera d’Ebre: Benissanet, Flix, Garcia, la Torre de l’Espanyol, Vinebre i Miravet. I a la Terra Alta, Caseres i Horta de Sant Joan.

El secretari de política municipal de la Federació d’Esquerra, Enric Adell, ha destacat les victòries històriques aconseguides al Mas de Barberans  on ERC ha assolit la majoria absoluta  i la Sénia, i també haver guanyat a l’Ametlla de Mar i Móra la Nova, fet que podria comportar renovar de nou l’alcaldia. Adell ha dit que ERC treballarà per fer  possible que el 17 de juny, per continuar sent el partit amb més alcaldies al territori i ha titllat els resultats com un dels millors del partit a Catalunya…

Esquerra Republicana també és qui ha assolit més consellers comarcals, sent la primera força als consells comarcals del Montsià amb 10 consellers, i a la Ribera d’Ebre amb 9; i haver empatat al primer lloc al Baix Ebre amb 10 consellers. A la Terra Alta ha estat segona força amb 5 consellers.

Enric Adell confia  que ERC pugui estar al govern dels quatre consells comarcals…

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 


Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST