Junts s’imposa a les EMDs de Jesús i Bítem i ERC a l’EMD de Camp-redó

Escrit per el 30 de maig de 2023

A Tortosa també s’escollia la configuració de les Entitats municipals descentralitzades de Jesús, Bítem i Camp-redó. Junts consolidava la seva hegemonia a Jesús i Bítem mentre que ERC continua sent majoritària a Camp-redó.

Les eleccions del 28 de maig també han definit la nova composició de les tres EMD de Tortosa així com han revalidat els noms dels respectius presidents.

 A Jesús, el candidat de Junts per Jesús, Víctor Ferrando ha sigut reelegit amb 828 vots (57,3%), per davant de Juanjo Subirats, d’ERC, amb 329 vots (22,8%), i de Margarita Abelló, de Movem-PSC, amb 289 vots (20%). Els resultats al poble fixen la composició de l’EMD amb 6 membres de Junts, 2 de Movem-PSC i 1 d’ERC.

 A Bítem, la candidata de Junts per Bítem, Lourdes Domènech, aconsegueix el 63% (389 vots), per davant d’Òscar Ramon Baiges, de Movem-PSC, amb 158 vots (25,6%), i d’Irene Fornós, d’ERC, amb 70 vots (11,3%). La composició de l’EMD tindrà 6 membres de Junts per Bítem, 2 de Movem-PSC i 1 d’ERC.

 A Campredó, el candidat d’ERC, Damià Grau, ha tornat a ser escollit president de l’EMD amb un 71,5% dels vots (429), per davant de Natàlia Curto, de Junts per Campredó, amb 159 vots (26,5%) i Alfredo Ibáñez, de Movem-PSC, amb 12 vots (2%). L’EMD estarà composada per 7 membres d’ERC i per 2 de Junts per Campredó.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

A Tortosa també s’escollia la configuració de les Entitats municipals descentralitzades de Jesús, Bítem i Camp-redó. Junts consolidava la seva hegemonia a Jesús i Bítem mentre que ERC continua sent majoritària a Camp-redó.

Les eleccions del 28 de maig també han definit la nova composició de les tres EMD de Tortosa així com han revalidat els noms dels respectius presidents.

 A Jesús, el candidat de Junts per Jesús, Víctor Ferrando ha sigut reelegit amb 828 vots (57,3%), per davant de Juanjo Subirats, d’ERC, amb 329 vots (22,8%), i de Margarita Abelló, de Movem-PSC, amb 289 vots (20%). Els resultats al poble fixen la composició de l’EMD amb 6 membres de Junts, 2 de Movem-PSC i 1 d’ERC.

 A Bítem, la candidata de Junts per Bítem, Lourdes Domènech, aconsegueix el 63% (389 vots), per davant d’Òscar Ramon Baiges, de Movem-PSC, amb 158 vots (25,6%), i d’Irene Fornós, d’ERC, amb 70 vots (11,3%). La composició de l’EMD tindrà 6 membres de Junts per Bítem, 2 de Movem-PSC i 1 d’ERC.

 A Campredó, el candidat d’ERC, Damià Grau, ha tornat a ser escollit president de l’EMD amb un 71,5% dels vots (429), per davant de Natàlia Curto, de Junts per Campredó, amb 159 vots (26,5%) i Alfredo Ibáñez, de Movem-PSC, amb 12 vots (2%). L’EMD estarà composada per 7 membres d’ERC i per 2 de Junts per Campredó.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST