El grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries pronunciarà la conferència de la Diada a Tortosa

Escrit per el 6 de setembre de 2023

El grup de música d’arrel Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries pronunciarà la conferència institucional de la Diada al saló de plens de l’Ajuntament de Tortosa el pròxim 11 de setembre, a les 11.00 hores. Una conferència que porta el títol ‘Constuir identitats des dels territoris’. Així, la defensa de la terra i dels trets diferencials com són la música i la manera de parlar, la catalanitat de la jota, la reivindicació històrica de la cruïlla dels Països Catalans o la pràctica de posar l’art al servei d’una causa social, són els temes sobre els quals el grup reflexionarà.

L’Ajuntament de Tortosa ha encarregat la conferència institucional de la Diada al grup tortosí amb motiu de la celebració del seu 30è aniversari. El grup està integrat per: Arturo Gaya (Quico el Célio), Quique Pedret (Lo Noi), Jordi Fusté (Lo Mut de Ferreries), Josep Lanau (Jaumet), Kike Pellicer (Vicent Ferrer), Sergi Molina (senyor Bertomeu) i Maria Elena Maureso (mànager i impulsora des de la creació). Un grup amb una llarga trajectòria en el món de la música catalana, sense interrupcions i durant la qual han fet més de 2.000 concerts, han produït més d’una vintena d’espectacles i catorze discos i han rebut el Premi Nacional de Cultura, entre altres distincions.

L’acte es tancarà amb la interpretació de l’Himne dels Segadors. La conferència es podrà seguir pel canal de YouTube de l’Ajuntament i p

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El grup de música d’arrel Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries pronunciarà la conferència institucional de la Diada al saló de plens de l’Ajuntament de Tortosa el pròxim 11 de setembre, a les 11.00 hores. Una conferència que porta el títol ‘Constuir identitats des dels territoris’. Així, la defensa de la terra i dels trets diferencials com són la música i la manera de parlar, la catalanitat de la jota, la reivindicació històrica de la cruïlla dels Països Catalans o la pràctica de posar l’art al servei d’una causa social, són els temes sobre els quals el grup reflexionarà.

L’Ajuntament de Tortosa ha encarregat la conferència institucional de la Diada al grup tortosí amb motiu de la celebració del seu 30è aniversari. El grup està integrat per: Arturo Gaya (Quico el Célio), Quique Pedret (Lo Noi), Jordi Fusté (Lo Mut de Ferreries), Josep Lanau (Jaumet), Kike Pellicer (Vicent Ferrer), Sergi Molina (senyor Bertomeu) i Maria Elena Maureso (mànager i impulsora des de la creació). Un grup amb una llarga trajectòria en el món de la música catalana, sense interrupcions i durant la qual han fet més de 2.000 concerts, han produït més d’una vintena d’espectacles i catorze discos i han rebut el Premi Nacional de Cultura, entre altres distincions.

L’acte es tancarà amb la interpretació de l’Himne dels Segadors. La conferència es podrà seguir pel canal de YouTube de l’Ajuntament i p

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST