El curs escolar comença a Tortosa amb un lleuger increment de l’alumnat

Escrit per el 7 de setembre de 2023

El curs escolar s’ha iniciat a Tortosa aquest dijous amb tota normalitat, un dia més tard que a la resta del país, tenint en compte que dilluns era dia festiu al municipi. El curs comença amb un lleuger increment de l’alumnat respecte del curs passat. Un total de 4.981 alumnes, un 2,7% més que l’any passat, d’infantil, primària i secundària obligatòria han tornat avui a les aules dels centres educatius.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Tortosa, Víctor Grau, ha explicat que el sistema de zonificació escolar a Tortosa, amb vuit zones, implantat pels serveis territorials d’Educació amb la col·laboració de l’Ajuntament ha funcionat adequadament i que pel curs vinent es treballarà en la creació de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), per tal d’aconseguir una distribució més equilibrada de l’alumnat estranger i amb necessitats educatives específiques al municipi.

Grau també ha informat que s’està fent una diagnosi de l’estat de conservació i necessitats d’obres de reparació de les escoles del municipi per tal d’elaborar un pla de manteniment dels centres educatius públics.

Finalment, el regidor d’Educació ha avançat que demà divendres, 8 i dissabte 9 de setembre,  es durà a terme la campanya de recollida de material escolar. El material es pot lliurar a l’hipermercat Alcampo i al supermercat Bon Preu Esclat, en horari comercial.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El curs escolar s’ha iniciat a Tortosa aquest dijous amb tota normalitat, un dia més tard que a la resta del país, tenint en compte que dilluns era dia festiu al municipi. El curs comença amb un lleuger increment de l’alumnat respecte del curs passat. Un total de 4.981 alumnes, un 2,7% més que l’any passat, d’infantil, primària i secundària obligatòria han tornat avui a les aules dels centres educatius.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Tortosa, Víctor Grau, ha explicat que el sistema de zonificació escolar a Tortosa, amb vuit zones, implantat pels serveis territorials d’Educació amb la col·laboració de l’Ajuntament ha funcionat adequadament i que pel curs vinent es treballarà en la creació de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), per tal d’aconseguir una distribució més equilibrada de l’alumnat estranger i amb necessitats educatives específiques al municipi.

Grau també ha informat que s’està fent una diagnosi de l’estat de conservació i necessitats d’obres de reparació de les escoles del municipi per tal d’elaborar un pla de manteniment dels centres educatius públics.

Finalment, el regidor d’Educació ha avançat que demà divendres, 8 i dissabte 9 de setembre,  es durà a terme la campanya de recollida de material escolar. El material es pot lliurar a l’hipermercat Alcampo i al supermercat Bon Preu Esclat, en horari comercial.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 


Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST