L’Ajuntament de Tortosa projecta la creació de dues llars d’infants municipals, una a Ferreries i l’altra al Temple

Escrit per el 7 de setembre de 2023

L’Ajuntament de Tortosa projecta la creació de dues llars d’infants de titularitat municipal, una a cada marge de riu i amb un total de 148 places. Concretament, la junta de govern local ha aprovat els avantprojectes d’aquestes llars d’infants, una de les quals es construirà al barri de Ferreries, amb 74 places i l’altra al Temple, amb 74 places més. Així ho han explicat avui l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan i el regidor d’Educació, Víctor Grau, durant la roda de premsa d’inici de curs escolar a Tortosa. “La creació de llars d’infants de titularitat pública a Tortosa és un compromís i una iniciativa de l’equip de govern, volem donar resposta a la prestació d’un servei públic educatiu per a xiquets i xiquetes d’entre 0 i 3 anys”, ha explicat l’alcalde de Tortosa. En el cas de Ferreries, la llar d’infants es construirà al carrer Joan Sebastià Elcano, en un solar de propietat municipal; mentre que al barri del Temple la llar d’infants municipal s’ubicarà al carrer Ferran d’Aragó, també en un solar municipal.

A més d’aprovar els avantprojectes, el govern tortosí ha acordat sol·licitar al departament d’Educació l’autorització per crear, a través d’un conveni, les dues llars d’infants.

Quant al finançament, l’Ajuntament aprovarà al plenari concórrer a la convocatòria de subvencions adreçades a ens locals per finançament d’infraestructures, equipament i funcionament de noves places del primer cicle d’educació infantil del fons Next Generation (Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència). Pel que fa al cost de construcció de cadascun d’aquests centres serà de 683.952 euros.

El govern municipal preveu que les dues noves llars d’infants municipals de Tortosa entrin en funcionament l’1 de setembre del 2024.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa projecta la creació de dues llars d’infants de titularitat municipal, una a cada marge de riu i amb un total de 148 places. Concretament, la junta de govern local ha aprovat els avantprojectes d’aquestes llars d’infants, una de les quals es construirà al barri de Ferreries, amb 74 places i l’altra al Temple, amb 74 places més. Així ho han explicat avui l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan i el regidor d’Educació, Víctor Grau, durant la roda de premsa d’inici de curs escolar a Tortosa. “La creació de llars d’infants de titularitat pública a Tortosa és un compromís i una iniciativa de l’equip de govern, volem donar resposta a la prestació d’un servei públic educatiu per a xiquets i xiquetes d’entre 0 i 3 anys”, ha explicat l’alcalde de Tortosa. En el cas de Ferreries, la llar d’infants es construirà al carrer Joan Sebastià Elcano, en un solar de propietat municipal; mentre que al barri del Temple la llar d’infants municipal s’ubicarà al carrer Ferran d’Aragó, també en un solar municipal.

A més d’aprovar els avantprojectes, el govern tortosí ha acordat sol·licitar al departament d’Educació l’autorització per crear, a través d’un conveni, les dues llars d’infants.

Quant al finançament, l’Ajuntament aprovarà al plenari concórrer a la convocatòria de subvencions adreçades a ens locals per finançament d’infraestructures, equipament i funcionament de noves places del primer cicle d’educació infantil del fons Next Generation (Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència). Pel que fa al cost de construcció de cadascun d’aquests centres serà de 683.952 euros.

El govern municipal preveu que les dues noves llars d’infants municipals de Tortosa entrin en funcionament l’1 de setembre del 2024.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 


Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST