El CB Cantaires organitza una nova edició del Torneig ‘Jordi Angelats Ciutat de Tortosa’

Escrit per el 14 de setembre de 2023

El bàsquet tornarà a omplir les pistes este cap de setmana a Tortosa amb una nova edició del torneig Jordi Angelats que organitza el CB Cantaires. És el segon any que porta el nom en honor al seu fundador i aplegarà 45 equips provinents de dotze clubs de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, el Maestrat, els Ports i de la Plana Alta.

El Club Bàsquet Cantaires Tortosa serà l’amfitrió este cap de setmana d’una nova edició del torneig ‘Jordi Angelats’ amb la participació de més d’una quarantena d’equips, des de categoria mini fins sénior, provinents de 12 clubs de les Terres de l’Ebre, Camp de Tarragona, Maestrat, els Ports i de la Plana Alta. Hi ha inscrits 30 equips masculins que disputaran els partits dissabte i 15 femenins que jugaran diumenge al pavelló del Temple en format ’eliminatòries’. Mentre que el partit del sénior masculí serà a partit únic, dissabte, davant el CB Benicarló. 

Es tracta d’un torneig de pretemporada que vol escalfar motors per la nova campanya i també té per objectiu potenciar la pràctica del bàsquet a la ciutat. Joan Reverté és el president del CB Cantaires.

S’espera que el torneig aplegui unes 800 persones a Tortosa, entre jugadors, entrenadors i acompanyants. Una mostra, segons l’alcalde Jordi Jordan, de l’atractiu turístic que suposen aquest tipus de competició per la ciutat.

D’altra banda, el president del CB Cantaires ha detallat que per esta temporada el club compta amb 12 equips federats dos més que la campanya passada, amb prop de 170 jugadors i jugadores. Tot i que la nota negativa es la manca de sénior femení.

Clubs participants:

Cantaires 13 equips (8 masc + 5 fem) 

Reus Deportiu 8 equips (4 masc + 4 fem) 

Benicarló 7 equips (6 masc + 1 fem) 

Vinaròs 6 equips (3 masc + 2 fem)

Rapitenc 4 equips ( 3 masc + 1 fem)

Ulldecona 3 equips (2 masc + 1 fem) 

Aldea 2 equips masc 

Amposta i Farlaw 1 equip masc cadascú

NBF Castelló i Morella 1 equip fem

Salle Tarragona 1 equip masculí

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El bàsquet tornarà a omplir les pistes este cap de setmana a Tortosa amb una nova edició del torneig Jordi Angelats que organitza el CB Cantaires. És el segon any que porta el nom en honor al seu fundador i aplegarà 45 equips provinents de dotze clubs de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, el Maestrat, els Ports i de la Plana Alta.

El Club Bàsquet Cantaires Tortosa serà l’amfitrió este cap de setmana d’una nova edició del torneig ‘Jordi Angelats’ amb la participació de més d’una quarantena d’equips, des de categoria mini fins sénior, provinents de 12 clubs de les Terres de l’Ebre, Camp de Tarragona, Maestrat, els Ports i de la Plana Alta. Hi ha inscrits 30 equips masculins que disputaran els partits dissabte i 15 femenins que jugaran diumenge al pavelló del Temple en format ’eliminatòries’. Mentre que el partit del sénior masculí serà a partit únic, dissabte, davant el CB Benicarló. 

Es tracta d’un torneig de pretemporada que vol escalfar motors per la nova campanya i també té per objectiu potenciar la pràctica del bàsquet a la ciutat. Joan Reverté és el president del CB Cantaires.

S’espera que el torneig aplegui unes 800 persones a Tortosa, entre jugadors, entrenadors i acompanyants. Una mostra, segons l’alcalde Jordi Jordan, de l’atractiu turístic que suposen aquest tipus de competició per la ciutat.

D’altra banda, el president del CB Cantaires ha detallat que per esta temporada el club compta amb 12 equips federats dos més que la campanya passada, amb prop de 170 jugadors i jugadores. Tot i que la nota negativa es la manca de sénior femení.

Clubs participants:

Cantaires 13 equips (8 masc + 5 fem) 

Reus Deportiu 8 equips (4 masc + 4 fem) 

Benicarló 7 equips (6 masc + 1 fem) 

Vinaròs 6 equips (3 masc + 2 fem)

Rapitenc 4 equips ( 3 masc + 1 fem)

Ulldecona 3 equips (2 masc + 1 fem) 

Aldea 2 equips masc 

Amposta i Farlaw 1 equip masc cadascú

NBF Castelló i Morella 1 equip fem

Salle Tarragona 1 equip masculí

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST