Junts per Tortosa denuncia que s’han retallat serveis i activitats del Complex Esportiu Win

Escrit per el 14 de setembre de 2023

Junts per Tortosa denuncia la retallada d’activitats al Complex Esportiu Win Tortosa i Jesús i també la retallada d’horaris del cap de setmana. La portaveu del grup municipal, Meritxell Roigé, demana explicacions al govern municipal per una gestió que, assegura, perjudica als usuaris.

 

Junts per Tortosa ha mostrat el seu rebuig a la gestió del Win Tortosa i Win Jesús per part del govern municipal de Movem-PSC i ERC. La portaveu, Meritxell Roigé, assegura que s’han assabentat per les xarxes socials i a través de les queixes d’alguns usuaris de la retallada d’activitats als dos equipaments esportius. D’una banda, el complex de Jesús ara només compta amb les activitats de yoga i pilates i ja no s’imparteixen les de força i cardio. Mentre que al complex de Tortosa s’eliminen les dos activitats de cos i ment i es mantenen la resta. 

Roigé lamenta que aquesta decisió perjudica greument als usuaris que fins l’any passat, comptaven amb una oferta d’activitats global i integral que es complementava amb la piscina i les pistes de pàdel i altres activitats dirigides. D’altra banda, ha alertat del greu perjudici que suposa la retallada de l’horari del cap de setmana que afecta els usuaris i la qualitat del centre. 

 

Des de Junts per Tortosa han demanat explicacions al govern municipal per conèixer els motius d’aquests canvis, ja que van en detriment del servei públic. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Junts per Tortosa denuncia la retallada d’activitats al Complex Esportiu Win Tortosa i Jesús i també la retallada d’horaris del cap de setmana. La portaveu del grup municipal, Meritxell Roigé, demana explicacions al govern municipal per una gestió que, assegura, perjudica als usuaris.

 

Junts per Tortosa ha mostrat el seu rebuig a la gestió del Win Tortosa i Win Jesús per part del govern municipal de Movem-PSC i ERC. La portaveu, Meritxell Roigé, assegura que s’han assabentat per les xarxes socials i a través de les queixes d’alguns usuaris de la retallada d’activitats als dos equipaments esportius. D’una banda, el complex de Jesús ara només compta amb les activitats de yoga i pilates i ja no s’imparteixen les de força i cardio. Mentre que al complex de Tortosa s’eliminen les dos activitats de cos i ment i es mantenen la resta. 

Roigé lamenta que aquesta decisió perjudica greument als usuaris que fins l’any passat, comptaven amb una oferta d’activitats global i integral que es complementava amb la piscina i les pistes de pàdel i altres activitats dirigides. D’altra banda, ha alertat del greu perjudici que suposa la retallada de l’horari del cap de setmana que afecta els usuaris i la qualitat del centre. 

 

Des de Junts per Tortosa han demanat explicacions al govern municipal per conèixer els motius d’aquests canvis, ja que van en detriment del servei públic. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST