El Govern municipal de Tortosa nega la retallada de serveis del Complex Esportiu Win i denuncia un dèficit de 400.000 euros

Escrit per el 19 de setembre de 2023

El regidor d’esports Victor Grau ha explicat que s’han redistribuït les activitats dirigides entre el Win Jesús i el Win Tortosa amb  l’objectiu d’especialitzar cadascún dels centres esportius. tot i això, Grau ha reconegut que s’ha tancat el complex el dissabte a la tarda i el diumenge al matí per la baix afluència de públic.  La decisió s’ha pres davant complexa situació econòmica de Tortosa Esports que tancarà l’any amb un dèficit de 400.000 euros. El govern municipal de MovemPsc i ERC ha donat resposta així a les denúcies fetes ahir pel grup majoritari a l’oposició de Junts per Tortosa. 

El Govern municipal de Tortosa nega la retallada de serveis del Complex Esportiu Win i assegura que s’ha redistribuit les activitats dirigides entre els centres de Tortosa i Jesús. Una decisió que s’ha pres per fer contenció de la despesa ja que s’ha detectat un  dèficit  de 400.000 euros. El govern tortosí de MovemPsc i ERC ha donat resposta així a les denúcies fetes ahir pel grup majoritari a l’oposició de Junts per Tortosa. Núria Mora

El regidor d’esports Victor Grau ha negat que s’hagin retallat els serveis del complex esportiu municipal. Ha puntualitzat  que s’han redistribuït les activitats dirigides entre el Win Tortosa i el Win Jesús per optimitzar els recursos. Segons Grau, la decisió s’ha pres davant complexa situació econòmica de Tortosa Esports que tancarà l’any amb un dèficit de 400.000 euros. Segons Grau el pressupost previst per aquest 2023 era de 864.000 euros i el cost real a tancament d’any serà d’1.2 milions d’euros. 

Grau ha admès però que l’Ajuntament ha decidit tancar el Win Tortosa en la franja horària dels dissabtes a la tarda i els diumenges al matí perquè l’afluència de públic era mínima…

Recordem que Junts per Tortosa va denunciar ahir que el govern municipal havia retallat serveis, activitats i horaris del complex esportiu Win. 

El complex esportiu Win ha reobert aquesta setmana al públic, després de les obres per a reparar desperfectes que s’han dut a terme i que van obligar a tancar l’equipament a principis d’estiu. Actualment el Complex esportiu Win, inaugurat al 2018,  té uns 1.500 abonats.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El regidor d’esports Victor Grau ha explicat que s’han redistribuït les activitats dirigides entre el Win Jesús i el Win Tortosa amb  l’objectiu d’especialitzar cadascún dels centres esportius. tot i això, Grau ha reconegut que s’ha tancat el complex el dissabte a la tarda i el diumenge al matí per la baix afluència de públic.  La decisió s’ha pres davant complexa situació econòmica de Tortosa Esports que tancarà l’any amb un dèficit de 400.000 euros. El govern municipal de MovemPsc i ERC ha donat resposta així a les denúcies fetes ahir pel grup majoritari a l’oposició de Junts per Tortosa. 

El Govern municipal de Tortosa nega la retallada de serveis del Complex Esportiu Win i assegura que s’ha redistribuit les activitats dirigides entre els centres de Tortosa i Jesús. Una decisió que s’ha pres per fer contenció de la despesa ja que s’ha detectat un  dèficit  de 400.000 euros. El govern tortosí de MovemPsc i ERC ha donat resposta així a les denúcies fetes ahir pel grup majoritari a l’oposició de Junts per Tortosa. Núria Mora

El regidor d’esports Victor Grau ha negat que s’hagin retallat els serveis del complex esportiu municipal. Ha puntualitzat  que s’han redistribuït les activitats dirigides entre el Win Tortosa i el Win Jesús per optimitzar els recursos. Segons Grau, la decisió s’ha pres davant complexa situació econòmica de Tortosa Esports que tancarà l’any amb un dèficit de 400.000 euros. Segons Grau el pressupost previst per aquest 2023 era de 864.000 euros i el cost real a tancament d’any serà d’1.2 milions d’euros. 

Grau ha admès però que l’Ajuntament ha decidit tancar el Win Tortosa en la franja horària dels dissabtes a la tarda i els diumenges al matí perquè l’afluència de públic era mínima…

Recordem que Junts per Tortosa va denunciar ahir que el govern municipal havia retallat serveis, activitats i horaris del complex esportiu Win. 

El complex esportiu Win ha reobert aquesta setmana al públic, després de les obres per a reparar desperfectes que s’han dut a terme i que van obligar a tancar l’equipament a principis d’estiu. Actualment el Complex esportiu Win, inaugurat al 2018,  té uns 1.500 abonats.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST