El Bisbat de Tortosa ha tancat l’exercici del 2022 amb un superàvit de 420.000 euros

Escrit per el 9 de novembre de 2023

El Bisbat de Tortosa ha tancat el 2022 amb uns ingressos de 3 milions d’euros i 2.6 milions de despeses, cosa que representa un superàvit de 420.000 euros. Pel que fa a les parròquies i el Cabildo de la Catedral, ha registrat un dèficit de 98.000 euros. Han ingressat prop de 2,4 milions mentre que les despeses han pujat a gairebé 2.5 milions d’euros. El 50% de les despeses, 1.2 milions s’han destinat a obres de restaruació de diferents esglésies i temples. Es van destinar l’any passat més de225.000 euros a la finalització de les obres de restauració de la façana de la Catedral de Tortosa i a la continuació de la reparació de la coberta amb una inversió de 100.000 euros. Treballs que estan a punt de finalitzar. Mossèn Víctor Cardona és l’ecònom diocesà del Bisbat de Tortosa…

El Bisbat ha destinat bona part del pressupost del 2022 al manteniment del patrimoni. s’han realitzat també obres de rehabilitació a diferents esglésies de la dioces com la de Cinctorres, Vinaròs, Tivissa o Alfara  de Carles, entre d’altres. 

El  Bisbat ha avançat que un dels projectes més ambiciosos que s’iniciaran l’any que ve és la rehabilitació de l’absis de la catedral de Tortosa, que suposarà una inversió de mig milió d’euros,  amb l’objectiu de fer-lo visitable. Víctor Cardona…

Pel que fa a l’àmbit assistencial, Càritas Diocesana, present en 35 poblacions de la diocesi, ha desenvolupat 27 projectes socials que han permès atendre directament més de 9.500 persones i prop de 4.000 famílies. Aquesta acció social l’han dut a terme 18 tècnics i treballadors professionals de Càrites i 750 voluntaris i voluntàries. Les despeses de Càritas al Bisbat de Tortosa van ser l’any passat de 2,4 milions d’euros. 

El Bisbat celebra aquest diumenge 12 de novembre 12 de novembre una nova edició de Germanor, el dia de l’església diocesana. L’any passat es van recollir més de 35.000 euros, una xifra lleugerament superior a l’edició del 2021.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Bisbat de Tortosa ha tancat el 2022 amb uns ingressos de 3 milions d’euros i 2.6 milions de despeses, cosa que representa un superàvit de 420.000 euros. Pel que fa a les parròquies i el Cabildo de la Catedral, ha registrat un dèficit de 98.000 euros. Han ingressat prop de 2,4 milions mentre que les despeses han pujat a gairebé 2.5 milions d’euros. El 50% de les despeses, 1.2 milions s’han destinat a obres de restaruació de diferents esglésies i temples. Es van destinar l’any passat més de225.000 euros a la finalització de les obres de restauració de la façana de la Catedral de Tortosa i a la continuació de la reparació de la coberta amb una inversió de 100.000 euros. Treballs que estan a punt de finalitzar. Mossèn Víctor Cardona és l’ecònom diocesà del Bisbat de Tortosa…

El Bisbat ha destinat bona part del pressupost del 2022 al manteniment del patrimoni. s’han realitzat també obres de rehabilitació a diferents esglésies de la dioces com la de Cinctorres, Vinaròs, Tivissa o Alfara  de Carles, entre d’altres. 

El  Bisbat ha avançat que un dels projectes més ambiciosos que s’iniciaran l’any que ve és la rehabilitació de l’absis de la catedral de Tortosa, que suposarà una inversió de mig milió d’euros,  amb l’objectiu de fer-lo visitable. Víctor Cardona…

Pel que fa a l’àmbit assistencial, Càritas Diocesana, present en 35 poblacions de la diocesi, ha desenvolupat 27 projectes socials que han permès atendre directament més de 9.500 persones i prop de 4.000 famílies. Aquesta acció social l’han dut a terme 18 tècnics i treballadors professionals de Càrites i 750 voluntaris i voluntàries. Les despeses de Càritas al Bisbat de Tortosa van ser l’any passat de 2,4 milions d’euros. 

El Bisbat celebra aquest diumenge 12 de novembre 12 de novembre una nova edició de Germanor, el dia de l’església diocesana. L’any passat es van recollir més de 35.000 euros, una xifra lleugerament superior a l’edició del 2021.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST