L’Economia de la Cultura, centra les XXVI Trobada d’Economia de les Terres de l’Ebre al campus ebrenc de la URV

Escrit per el 16 de novembre de 2023

L‘Economia de la Cultura ha centrat aquest dimecres la 26 Trobada d’Economia de les Terres de l’Ebre que es celebra al Campus Terres l’Ebre de la URV a Tortosa. Hi han participat creadors culturals del territori amb l’objectiu de posar en valor la capacitat de generar riquesa que té el sector

L’’objectiu de la trobada era obrir un espai de debat i reflexió sobre l’impacte econòmic que té aquest sector en la societat.Tot i que no es disposen d’estudis ni anàlisis que determinen quin pes tenen les activitats culturals que s’organitzen a les Terres de l’Ebre, si que s’ha detectat que des de fa uns anys ha anat en augment. Segons el director de la càtedra d’economia local i regional de la URV, Miquel Àngel Bové, la cultura genera ocupació però no es visibilitza.  Per això l’objectiu de la jornada és mesurar la importància del sector cultural…

Bové ha destacat que parlar de cultura en aquesta trobada d’economia és rellevant en un moment en què les administracions estan preparant pressupostos …

La conferència Creativitat, descobribilitat i gaudi en les activitats culturals” a càrrec de Xavier Cubelles Bonet, consultor a Eurecat ha obert la Trobada. També s’ha celebrat una taula rodona on s’ha debatut què aporten les experiències culturals al territori on hi han participat Natàlia Lloreta, directora executiva de Fira Tàrrega; Xènia Gaya, gestora cultural i fundadora de la marca Festivals de Terres de l’Ebre; Santi Valldepérez, coorganitzador del Terres Travel Festival; Roberto Olivan, coreògraf, ballarí i director artístic del Festival Deltebre Dansa i Artèria Tortosa.

La 26a  Trobada d’Economia de les Terres de l’Ebre “Economia de la cultura” l’organitza la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili (URV), el Departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya i la Càtedra d’Economia Local i Regional (CELiR) de la URV

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L‘Economia de la Cultura ha centrat aquest dimecres la 26 Trobada d’Economia de les Terres de l’Ebre que es celebra al Campus Terres l’Ebre de la URV a Tortosa. Hi han participat creadors culturals del territori amb l’objectiu de posar en valor la capacitat de generar riquesa que té el sector

L’’objectiu de la trobada era obrir un espai de debat i reflexió sobre l’impacte econòmic que té aquest sector en la societat.Tot i que no es disposen d’estudis ni anàlisis que determinen quin pes tenen les activitats culturals que s’organitzen a les Terres de l’Ebre, si que s’ha detectat que des de fa uns anys ha anat en augment. Segons el director de la càtedra d’economia local i regional de la URV, Miquel Àngel Bové, la cultura genera ocupació però no es visibilitza.  Per això l’objectiu de la jornada és mesurar la importància del sector cultural…

Bové ha destacat que parlar de cultura en aquesta trobada d’economia és rellevant en un moment en què les administracions estan preparant pressupostos …

La conferència Creativitat, descobribilitat i gaudi en les activitats culturals” a càrrec de Xavier Cubelles Bonet, consultor a Eurecat ha obert la Trobada. També s’ha celebrat una taula rodona on s’ha debatut què aporten les experiències culturals al territori on hi han participat Natàlia Lloreta, directora executiva de Fira Tàrrega; Xènia Gaya, gestora cultural i fundadora de la marca Festivals de Terres de l’Ebre; Santi Valldepérez, coorganitzador del Terres Travel Festival; Roberto Olivan, coreògraf, ballarí i director artístic del Festival Deltebre Dansa i Artèria Tortosa.

La 26a  Trobada d’Economia de les Terres de l’Ebre “Economia de la cultura” l’organitza la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili (URV), el Departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya i la Càtedra d’Economia Local i Regional (CELiR) de la URV

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST