L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) commemora 30 anys amb un acte institucional al castell de Miravet

Escrit per el 16 de novembre de 2023

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) celebra 30 anys amb un acte institucional que tindrà lloc aquest dissabte, 18 de novembre, a les 11.30 h, al castell de Miravet, i serà presidit pel conseller d’Empresa i Treball i president de l’IDECE, Roger Torrent Ramió. 

Durant l’acte es lliuraran els premis IDECE per a fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre que, en la seua 12a edició, estan dotats amb 1.500 euros el primer premi, 1.000 euros el segon premi, 700 euros el tercer premi i 500 euros el quart premi. També es presentarà el llibre ‘Vida a l’Ebre’, elaborat amb motiu d’aquests 30 anys, amb un col·loqui entre el seu autor, Vicent Pellicer Ollés, i l’escriptora Carme Cruelles Rosales.

La commemoració comptarà amb una nodrida assistència de representants institucionals, socials i econòmics, entre els quals els diferents directors que ha tingut l’organisme durant aquests 30 anys, així com d’autoritats del territori. L’actual directora de l’IDECE, Norma PUjol, destaca que vol ser un acte participatiu…

La commemoració dels 30 anys de l’IDECE finalitzarà amb una degustació de productes gastronòmics de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) celebra 30 anys amb un acte institucional que tindrà lloc aquest dissabte, 18 de novembre, a les 11.30 h, al castell de Miravet, i serà presidit pel conseller d’Empresa i Treball i president de l’IDECE, Roger Torrent Ramió. 

Durant l’acte es lliuraran els premis IDECE per a fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre que, en la seua 12a edició, estan dotats amb 1.500 euros el primer premi, 1.000 euros el segon premi, 700 euros el tercer premi i 500 euros el quart premi. També es presentarà el llibre ‘Vida a l’Ebre’, elaborat amb motiu d’aquests 30 anys, amb un col·loqui entre el seu autor, Vicent Pellicer Ollés, i l’escriptora Carme Cruelles Rosales.

La commemoració comptarà amb una nodrida assistència de representants institucionals, socials i econòmics, entre els quals els diferents directors que ha tingut l’organisme durant aquests 30 anys, així com d’autoritats del territori. L’actual directora de l’IDECE, Norma PUjol, destaca que vol ser un acte participatiu…

La commemoració dels 30 anys de l’IDECE finalitzarà amb una degustació de productes gastronòmics de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST