Roquetes instal.larà una estació de tractament d’aigua potable per millorar la qualitat de l’aigua de boca.

Escrit per el 20 de novembre de 2023

Roquetes instal.larà una estació de tractament d’aigua potable per millorar la qualitat de l’aigua de boca i detectar els nivells de contaminació.  L’Ajuntament roquetenc s’avança a les exigències d’Europa en matèria de qualtiat d’aigua. 

El pou de la urbanització Pilans de Roquetes es troba “al límit” pel que fa als nivells de pesticides i herbicides d’acord a l’ajustament que la Unió Europea fa dels paràmetres de control de l’aigua de boca. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Roquetes ha presentat el projecte de construcció d’una planta de tractament d’aigua potable, per millorar la qualitat d’aigua de boca. En aquest context, l’obra “s’anticipa a la possibilitat de superar els paràmetres” que impedirien el consum humà d’aigua. L’Alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha destacat que aquest equipament és necessari per al municipi…

La nova planta de tractament d’aigua potable donarà servei a la urbanització Pilans però també a la zona de la carretera dels Reguers i camí de Vilaret. D’altra banda, l’Ajuntament assegura que l’abastament d’aigua potable del nucli urbà de Roquetes de la Raval de Cristo no es veuria afectat, ja que el subministrament depèn d’un pou més proper a la ciutat. Ivan Garcia, ha destacat que l’Ajuntament de Roquetes amb aquesta actuació  “s’anticipa a la possibilitat de superar els paràmetres” que impedirien el consum humà d’aigua. s’avança per prevenir possibles anomalies i a la possibilitat de deixar de subministrar aigua a les llars…

La nova planta de tractament d’aigua Comptarà amb dos filtres -un de sorra i un segon de carbó actiu- per on passarà l’aigua abans de ser clorada i subministrada a les cases. L’obra, amb un cost de 580.000 euros, serà finançada en un 60% per l’Agència Catalana de l’Aigua i la resta serà aportada pel romanent de tresoreria de 2022. La previsió és que abans d’acabar l’any es liciti l’obra i es pugui començar a construir a principis de 2024.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Roquetes instal.larà una estació de tractament d’aigua potable per millorar la qualitat de l’aigua de boca i detectar els nivells de contaminació.  L’Ajuntament roquetenc s’avança a les exigències d’Europa en matèria de qualtiat d’aigua. 

El pou de la urbanització Pilans de Roquetes es troba “al límit” pel que fa als nivells de pesticides i herbicides d’acord a l’ajustament que la Unió Europea fa dels paràmetres de control de l’aigua de boca. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Roquetes ha presentat el projecte de construcció d’una planta de tractament d’aigua potable, per millorar la qualitat d’aigua de boca. En aquest context, l’obra “s’anticipa a la possibilitat de superar els paràmetres” que impedirien el consum humà d’aigua. L’Alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha destacat que aquest equipament és necessari per al municipi…

La nova planta de tractament d’aigua potable donarà servei a la urbanització Pilans però també a la zona de la carretera dels Reguers i camí de Vilaret. D’altra banda, l’Ajuntament assegura que l’abastament d’aigua potable del nucli urbà de Roquetes de la Raval de Cristo no es veuria afectat, ja que el subministrament depèn d’un pou més proper a la ciutat. Ivan Garcia, ha destacat que l’Ajuntament de Roquetes amb aquesta actuació  “s’anticipa a la possibilitat de superar els paràmetres” que impedirien el consum humà d’aigua. s’avança per prevenir possibles anomalies i a la possibilitat de deixar de subministrar aigua a les llars…

La nova planta de tractament d’aigua Comptarà amb dos filtres -un de sorra i un segon de carbó actiu- per on passarà l’aigua abans de ser clorada i subministrada a les cases. L’obra, amb un cost de 580.000 euros, serà finançada en un 60% per l’Agència Catalana de l’Aigua i la resta serà aportada pel romanent de tresoreria de 2022. La previsió és que abans d’acabar l’any es liciti l’obra i es pugui començar a construir a principis de 2024.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST