Josep M. Cruset, de Junts x Catalunya, obre una oficina del Diputat a l’Ebre per atendre les demandes de la ciutadania a peu de carrer

Escrit per el 28 de novembre de 2023

El portaveu adjunt de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, Josep Maria Cruset,  ha posat en marxa una oficina del diputat a les Terres de l’Ebre, en concret, a la seu del partit a Tortosa. El diputat hi atendrà cada divendres, les demandes d’aquelles persones que necessitin de la seva acció política o es desplaçarà per visitar-los. Cruset afirma que vol treballar pel territori, a peu de carrer i a prop de la gent….

Cruset també visitarà setmanalment institucions, entitats, clubs esportius, i agents econòmics, socials i culturals, en aquest cas a iniciativa pròpia, arribant a cadascuna de les deu comarques del Camp de Tarragona  i les Terres de l’Ebre. També ha anunciat que formarà part de les comissions parlamentàries que són claus per al sud de Catalunya….

Cruset-oficinaDiputat_responsabilitats

A més de l’obertura de ll’oficina del diputat de Junts, s’ha estrenat el web www.jmcruset.cat amb informació sobre la seva acció parlamentària, articles i propostes, i a través de la qual tothom podrà contactar-hi.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El portaveu adjunt de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, Josep Maria Cruset,  ha posat en marxa una oficina del diputat a les Terres de l’Ebre, en concret, a la seu del partit a Tortosa. El diputat hi atendrà cada divendres, les demandes d’aquelles persones que necessitin de la seva acció política o es desplaçarà per visitar-los. Cruset afirma que vol treballar pel territori, a peu de carrer i a prop de la gent….

Cruset també visitarà setmanalment institucions, entitats, clubs esportius, i agents econòmics, socials i culturals, en aquest cas a iniciativa pròpia, arribant a cadascuna de les deu comarques del Camp de Tarragona  i les Terres de l’Ebre. També ha anunciat que formarà part de les comissions parlamentàries que són claus per al sud de Catalunya….

Cruset-oficinaDiputat_responsabilitats

A més de l’obertura de ll’oficina del diputat de Junts, s’ha estrenat el web www.jmcruset.cat amb informació sobre la seva acció parlamentària, articles i propostes, i a través de la qual tothom podrà contactar-hi.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST