L’Ajuntament de Tortosa impulsa el projecte Educafera, per la igualtat educativa

Escrit per el 28 de novembre de 2023

L’Ajuntament de Tortosa posa en marxa el projecte Educafera, amb l’objectiu d’aconseguir la igualtat d’oportunitats de tot l’alumnat. Neix en el marc de l’àmbit socioeducatiu del procés comunitari, del programa Pla Educatiu d’Entorn 6/16 adreçat a infants i joves d’entre 6 i 16 anys. Educafera busca la implicació de tota la ciutadania per contribuir a que tots els xiquets i xiquetes puguin accedir amb igualtat de condicions a l’educació. Des de Pla Educatiu d’Entorn s’ha organitzat els darrers anys una recollida de material escolar. Però s’ha detectat que les necessitats de molts escolars van més enllà. Amb el projecte Educafera es pretén cobrir les mancances que puguin tenir els alumnes, com ara la falta de recursos per anar a una sortida escolar. El tinent d’alcade d’educació, Víctor Grau, ha explicat que també es pretén incentivar la implicació de tota la comunitat educativa i de la ciutadania en general…

A través d’Educafera s’organitzaran activitats i amb els fons recaptats s’atendrà el cost d’aquelles demandes educatives, que hi ha famílies que no poden aportar. El departament d’educació aporta recursos econòmics als centres educatius per ajudar els alumnes detectats en situació socioeconòmica desafavorida. De moment només se’n beneficien els alumnes d’Infantil 3 i Infantil 4 i els de primer i segon d’ESO. La directora territorial d’educació, Montse Perelló  ha destacat la importància de treballar en xarxa per aconseguir la igualtat educativa…

La posada en escena d’Educafera tindrà lloc el pròxim 17 de desembre en un acte a l’Auditori Felip Pedrell, que serà presentat i dinamitzat pel Consell Municipal de la Infància i que inclourà les actuacions del Mag Iñaki, Dance & Fun i Els Clap. Per assistir a la trobada es pot fer un donatiu de 5 euros i les entrades es poden adquirir a Viladrich i Oficomplet.

També l’alumnat de sisè de primària farà un treball manual, una cucafera, que es posarà a la venda a un preu simbòlic per Sant Jordi als establiments col·laboradors i a les mateixes escoles.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa posa en marxa el projecte Educafera, amb l’objectiu d’aconseguir la igualtat d’oportunitats de tot l’alumnat. Neix en el marc de l’àmbit socioeducatiu del procés comunitari, del programa Pla Educatiu d’Entorn 6/16 adreçat a infants i joves d’entre 6 i 16 anys. Educafera busca la implicació de tota la ciutadania per contribuir a que tots els xiquets i xiquetes puguin accedir amb igualtat de condicions a l’educació. Des de Pla Educatiu d’Entorn s’ha organitzat els darrers anys una recollida de material escolar. Però s’ha detectat que les necessitats de molts escolars van més enllà. Amb el projecte Educafera es pretén cobrir les mancances que puguin tenir els alumnes, com ara la falta de recursos per anar a una sortida escolar. El tinent d’alcade d’educació, Víctor Grau, ha explicat que també es pretén incentivar la implicació de tota la comunitat educativa i de la ciutadania en general…

A través d’Educafera s’organitzaran activitats i amb els fons recaptats s’atendrà el cost d’aquelles demandes educatives, que hi ha famílies que no poden aportar. El departament d’educació aporta recursos econòmics als centres educatius per ajudar els alumnes detectats en situació socioeconòmica desafavorida. De moment només se’n beneficien els alumnes d’Infantil 3 i Infantil 4 i els de primer i segon d’ESO. La directora territorial d’educació, Montse Perelló  ha destacat la importància de treballar en xarxa per aconseguir la igualtat educativa…

La posada en escena d’Educafera tindrà lloc el pròxim 17 de desembre en un acte a l’Auditori Felip Pedrell, que serà presentat i dinamitzat pel Consell Municipal de la Infància i que inclourà les actuacions del Mag Iñaki, Dance & Fun i Els Clap. Per assistir a la trobada es pot fer un donatiu de 5 euros i les entrades es poden adquirir a Viladrich i Oficomplet.

També l’alumnat de sisè de primària farà un treball manual, una cucafera, que es posarà a la venda a un preu simbòlic per Sant Jordi als establiments col·laboradors i a les mateixes escoles.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST