El Gran Recapte d’Aliments manté obertes les donacions virtuals fins el 15 de desembre

Escrit per el 29 de novembre de 2023

La  recollida física d’aliments de la 15a edició del Gran Recapte celebrat aquest divendres i dissabte, ha estat lleugerament inferior a les Terres de l’Ebre que en la passada edició, segons el Banc dels Aliments. Tot i això s’ha recollit més llet, un dels productes més necessaris. Cal destacar també que a hores d’ara encara no pot disposar de la informació relativa a les donacions econòmiques, que continuen obertes fins al 15 de desembre.

El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha destacat que, una vegada més, “el Gran Recapte ha tornat a mostrar la solidaritat del territori, en un momentet on les reserves d’aliments estan sota mínims,…

Durant el cap de setmana, han estat més de 700 les persones han col·laborat als diferents punts de recollida. Ologaray ha agraÏt la tasca del voluntariat i de les persones que han col.laborat amb el Gran Recapte al territori…

Els aliments rebuts ja s’estan distribuint entre les famílies en situació de vulnerabilitat de les nostre comarques

La quinzena edició del Gran Recapte, Alimenta el que Importa, continua activa, malgrat que ja hagi finalitzat la fase de recollida d’aliments i fns el 15 de desembre continuen actives les donacions econòmiques que es poden fer a través de la pàgina web www.granrecapte.com, i transferències via Bizum al número 33596.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La  recollida física d’aliments de la 15a edició del Gran Recapte celebrat aquest divendres i dissabte, ha estat lleugerament inferior a les Terres de l’Ebre que en la passada edició, segons el Banc dels Aliments. Tot i això s’ha recollit més llet, un dels productes més necessaris. Cal destacar també que a hores d’ara encara no pot disposar de la informació relativa a les donacions econòmiques, que continuen obertes fins al 15 de desembre.

El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha destacat que, una vegada més, “el Gran Recapte ha tornat a mostrar la solidaritat del territori, en un momentet on les reserves d’aliments estan sota mínims,…

Durant el cap de setmana, han estat més de 700 les persones han col·laborat als diferents punts de recollida. Ologaray ha agraÏt la tasca del voluntariat i de les persones que han col.laborat amb el Gran Recapte al territori…

Els aliments rebuts ja s’estan distribuint entre les famílies en situació de vulnerabilitat de les nostre comarques

La quinzena edició del Gran Recapte, Alimenta el que Importa, continua activa, malgrat que ja hagi finalitzat la fase de recollida d’aliments i fns el 15 de desembre continuen actives les donacions econòmiques que es poden fer a través de la pàgina web www.granrecapte.com, i transferències via Bizum al número 33596.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST