L’Ajuntament inicia els treballs per reparar la coberta i renovar els lavabos del mercat municipal de Tortosa

Escrit per el 29 de novembre de 2023

L’Ajuntament de Tortosa ha inicat aquesta setmana els treballs de millora del mercat municipal de Tortosa. Concretament, les realitzen les tasques de reparació de la coberta, que pateix goteres, i de renovació dels lavabos, que estan obsolets. Es tracta de dues actuacions incloses al Pla Cuidem, el pla de xoc de manteniment i millora de la via i dels equipaments municipals. 

Els treballs consisteixen en la reposició de diferents punts de la teulada del mercat. Unes obres amb un pressupost de poc més de 10.000 euros i un termini de dos mesos, s’executaran en cap de setmana per no afectar l’activitat del mercat, ja que es treballa en alçada i és necessari instal.lar un elevador i i hi ha perill de caiguda de material. Així ho ha explicat Jordi Jordan, alcalde de Tortosa, que aquest dimarts ha visitat les obres juntament amb la regidora de Serveis Municipals, Marga Abelló; la regidora de Comerç, Sònia Rupérez i el president de l’Associació de Venedors del Mercat, Julián Montero….

Quant a les obres de millora i adaptació dels lavabos van començar dilluns es suprimiran les barreres arquitectòniques i s’adaptaran a persones amb mobilitat reduïda. També s’instal·laran bescanviadors de nadons  i seran lavabos inclusius. Jordi Jordan…

En aquest cas, es tracta d’una actuació amb un cost de 22.733 euros i amb un termini d’execució de dos mesos.

Amb aquestes dues actuacions, l’Ajuntament de Tortosa millora l’estat de conservació del Mercat. tot i això l’alcalde ha avançat que al llarg del mandat s’instal.larà climatització en aquest edifici de la ciutat…

Les obres de millora dels lavabos del mercat tindran un cost de 22.733 euros i amb un termini d’execució de dos mesos.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa ha inicat aquesta setmana els treballs de millora del mercat municipal de Tortosa. Concretament, les realitzen les tasques de reparació de la coberta, que pateix goteres, i de renovació dels lavabos, que estan obsolets. Es tracta de dues actuacions incloses al Pla Cuidem, el pla de xoc de manteniment i millora de la via i dels equipaments municipals. 

Els treballs consisteixen en la reposició de diferents punts de la teulada del mercat. Unes obres amb un pressupost de poc més de 10.000 euros i un termini de dos mesos, s’executaran en cap de setmana per no afectar l’activitat del mercat, ja que es treballa en alçada i és necessari instal.lar un elevador i i hi ha perill de caiguda de material. Així ho ha explicat Jordi Jordan, alcalde de Tortosa, que aquest dimarts ha visitat les obres juntament amb la regidora de Serveis Municipals, Marga Abelló; la regidora de Comerç, Sònia Rupérez i el president de l’Associació de Venedors del Mercat, Julián Montero….

Quant a les obres de millora i adaptació dels lavabos van començar dilluns es suprimiran les barreres arquitectòniques i s’adaptaran a persones amb mobilitat reduïda. També s’instal·laran bescanviadors de nadons  i seran lavabos inclusius. Jordi Jordan…

En aquest cas, es tracta d’una actuació amb un cost de 22.733 euros i amb un termini d’execució de dos mesos.

Amb aquestes dues actuacions, l’Ajuntament de Tortosa millora l’estat de conservació del Mercat. tot i això l’alcalde ha avançat que al llarg del mandat s’instal.larà climatització en aquest edifici de la ciutat…

Les obres de millora dels lavabos del mercat tindran un cost de 22.733 euros i amb un termini d’execució de dos mesos.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST