La Cambra de Comerç de Tortosa presenta DIGITAL TALENT per impulsar projectes emprenedors al territori

Escrit per el 30 de novembre de 2023

Amb el compromís d’impulsar projectes emprenedors al nostre territori mitjançant la digitalització, la Cambra de Comerç de Tortosa organitza la primera edició de DIGITAL TALENT. Compta amb el suport dels programes europeus Emprencat i Oficina Accelera Pime. Es tracta d’un esdeveniment que pretén mostrar als joves com la transformació digital els pot obrir portes a mercats més amplis, millorant l’eficiència operativa i potenciant la presència online.  Relacionat amb aquesta activitat, es convocaran els premis Connecta’t per Emprendre que valoraran la internacionalització, la sostenibilitat, el comerç i el turisme dintre l’àmbit digital. Francesc Minguell és el secretari de la Cambra de Comerç de Tortosa…

Un dels participants a la primera edició del Digital Talent, l’artista i CEO d’Entumood, Albert Gonzàlez, explica que l’acte té un format diferent i innovador …

El Digital Talent tindrà lloc avui dijous 30 de novembre de 18.30 h a 21 h a la discoteca Karibú Club de Roquetes. L’acte comptarà amb la participació de diferents casos d’èxit del territori: Albert Gonzalez ARTISTA / CEO ENTUMOOD; Celia Espanya CREADORA DE CONTINGUT a les xarxes socials, Hernan En H CEO DE SOM DEL TERRENO, Vanessa Troncho CEO & FOUNDER DE T-VALLEY, Pinapli FOTÒGRAF INTERNACIONAL, Taydeleon DJ NACIONAL i Alex Montes RESIDENT LO PERREO

L’activitat és totalment gratuïta i tothom qui estigui interessat es pot inscriure a la pàgina web de Digital Talent.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Amb el compromís d’impulsar projectes emprenedors al nostre territori mitjançant la digitalització, la Cambra de Comerç de Tortosa organitza la primera edició de DIGITAL TALENT. Compta amb el suport dels programes europeus Emprencat i Oficina Accelera Pime. Es tracta d’un esdeveniment que pretén mostrar als joves com la transformació digital els pot obrir portes a mercats més amplis, millorant l’eficiència operativa i potenciant la presència online.  Relacionat amb aquesta activitat, es convocaran els premis Connecta’t per Emprendre que valoraran la internacionalització, la sostenibilitat, el comerç i el turisme dintre l’àmbit digital. Francesc Minguell és el secretari de la Cambra de Comerç de Tortosa…

Un dels participants a la primera edició del Digital Talent, l’artista i CEO d’Entumood, Albert Gonzàlez, explica que l’acte té un format diferent i innovador …

El Digital Talent tindrà lloc avui dijous 30 de novembre de 18.30 h a 21 h a la discoteca Karibú Club de Roquetes. L’acte comptarà amb la participació de diferents casos d’èxit del territori: Albert Gonzalez ARTISTA / CEO ENTUMOOD; Celia Espanya CREADORA DE CONTINGUT a les xarxes socials, Hernan En H CEO DE SOM DEL TERRENO, Vanessa Troncho CEO & FOUNDER DE T-VALLEY, Pinapli FOTÒGRAF INTERNACIONAL, Taydeleon DJ NACIONAL i Alex Montes RESIDENT LO PERREO

L’activitat és totalment gratuïta i tothom qui estigui interessat es pot inscriure a la pàgina web de Digital Talent.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST