L’encesa de l’enllumenat i la inauguració de la pista de gel, tret de sortida a la campanya de Nadal a Tortosa

Escrit per el 30 de novembre de 2023

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Amb l’engegada de l’enllumenat i la inauguració de la pista de gel, Tortosa donarà el tret de sortida a la Campanya de Nadal aquest divendres al vespre. Un any més Ajuntament i l’associació de comerç, restauració i serveis Tortosa Més, uneixen esforços per atreure visitants i incentivar les compres al comerç del municipi.

Per aquesta campanya de Nadal Tortosa comptarà amb 150 punts de llum de tecnologia led, l’arbre a la plaça de l’Ajuntament i diferents elements decoratius instal.lats en diferents punts del centre de la ciutat. El tret de sortida a la campanya nadalenca serà aquest divendres a partir de les 18.15 de la tarda i comptarà amb l’actuació musical del cor La Binota i de l’escola de dansa Dance & Fun. A les 19.00 hores serà el moment  d’encesa de les llums de Nadal i després tindrà lloc l’espectacle infantil ‘Un Nadal de fantasia’. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha animat a la ciutadania a participar dels actes i a realitzar les compres al comerç local…

Però un dels atractius principals serà un any més la pista de gel, instal.lada al Parc Municipal Teodor Gonzàlez,  impulsada per l’associació de comerciants tortosa Més, amb la finalitat de dinamitzar el comerç durant les festes nadalenques. La inauguració de la pista de gel serà també aquest divendres a les 20h. L’any passat hi van passar més de 13.000 persones i enguany confien superar aquesta xifra. Maria José Ferré és la presidenta de l’associació de comerç, restauració i serveis Tortosa Més…

La pista de gel estarà oberta al públic fins el dia 7 de gener. Segons el vicepresident de l’Associació tortosa més es tracta d’un equipament que és únic al sud del país.…

Durant les pròximes setmanes un total de 3.714 alumnes de 27 escoles i instituts de les Terres de l’Ebre patinaran a la pista de gel, una activitat organitzada pel Consell Esportiu Baix Ebre en el marc del Pla Català de l’Esport. Toni Gilabert, president del consell esportiu, posa en valor la funció social que té aquesta activitat…

D’altra banda, del 15 al 17 de desembre es celebrarà al nucli antic de Tortosa la Fira de Nadal que inlourà espectacles infantils, tallers i una gran rua itinerant.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST