Unes 300 persones es manifesten a Tortosa contra el genocidi del poble palestí

Escrit per el 8 de febrer de 2024

Aquestes van ser algunes de les consignes que van cridar les prop de 300 persones s’han manifestat aquest dimecres a Tortosa per protestar contra la invasió d’Israel a Gaza. Sota el lema ‘Aturem el genocidi, Terres de l’Ebre amb Palestina, els manifestants van cridar consignes de denúncia del genocidi que està patint el poble palestí. Una protesta convocada pel col.lectiu Terres de l’Ebre amb Palestina a Tortosa i que coincidia el dia que es complien quatre mesos de l’inici d’aquest conflicte. Amb la participació de moltes persones d’origen magrebí, la manifestació es va iniciar a la plaça Barcelona i després de recórrer part de l’Avinguda de la Generalitat, carrer Ramon Bernguer IV, Cervantes i Sant Blai, la manifestació va finalitzar a la plaça Gerard Vergés, just davant de la delegació del Govern. Aquí, la tortosina filla de pare palestí, Laila Sayed va ser l’encarregada de llegir el manifest unitari de suport a Palestina i que denuncia  la massacre de l’Estat d’Israel” contra el poble palestí i la complicitat de la comunitat internacional…

El manifest apel.la a la solidaritat amb el poble palestí i a no normalitzar el genocidi alhora que denuncia les complicitats de governs i empreses que armen i financien l’Estat d’Israel al nostre país…

La mobilització va finalitzar amb un minut de silenci, davant de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, a la plaça Gerard Vergés de Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Aquestes van ser algunes de les consignes que van cridar les prop de 300 persones s’han manifestat aquest dimecres a Tortosa per protestar contra la invasió d’Israel a Gaza. Sota el lema ‘Aturem el genocidi, Terres de l’Ebre amb Palestina, els manifestants van cridar consignes de denúncia del genocidi que està patint el poble palestí. Una protesta convocada pel col.lectiu Terres de l’Ebre amb Palestina a Tortosa i que coincidia el dia que es complien quatre mesos de l’inici d’aquest conflicte. Amb la participació de moltes persones d’origen magrebí, la manifestació es va iniciar a la plaça Barcelona i després de recórrer part de l’Avinguda de la Generalitat, carrer Ramon Bernguer IV, Cervantes i Sant Blai, la manifestació va finalitzar a la plaça Gerard Vergés, just davant de la delegació del Govern. Aquí, la tortosina filla de pare palestí, Laila Sayed va ser l’encarregada de llegir el manifest unitari de suport a Palestina i que denuncia  la massacre de l’Estat d’Israel” contra el poble palestí i la complicitat de la comunitat internacional…

El manifest apel.la a la solidaritat amb el poble palestí i a no normalitzar el genocidi alhora que denuncia les complicitats de governs i empreses que armen i financien l’Estat d’Israel al nostre país…

La mobilització va finalitzar amb un minut de silenci, davant de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, a la plaça Gerard Vergés de Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST