La humanització, la integració en salut i la innovació centren la jornada del Pla de Salut territorial 2021-2025.

Escrit per el 8 de febrer de 2024

La humanització, la integració en salut i la innovació ha estat els àmbits en els què s’ha centrat la jornada del Pla de Salut 2021-2025 a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. Durant la jornada s’han exposat diverses experiències d’èxit en matèria de salut que s’estan duent a terme al territori en tres taules rodones. Han assistit més de 550 persones entre tots els professionals del sistema de salut, membres educatiu i gent gran. Un públic multidisciplinar que, segons la directora territorial de Salut a l’Ebre, Ingrid Roca; posa de relleu un dels aspectes referents al territori en matèria de salut com és la integració.

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, ha recordat que al territori s’avança en el desplegament del model de governança amb Salut per gestionar el model sanitari des de l’Ebre i destaca la professionalitat de l’equip humà que hi treballa. Però reconeix que hi ha mancances en infraestructures, per les quals ja hi estan treballant i que ha de culminar amb la construcció del nou hospital de referència al territori.

La jornada ha finalitzat amb la ponència ‘Com es comporta el nostre cervell en la gestió del canvi’, a càrrec del doctor en biologia, professor i investigador de genètica biomèdica a la Universitat de Barcelona, David Bueno Torrens.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La humanització, la integració en salut i la innovació ha estat els àmbits en els què s’ha centrat la jornada del Pla de Salut 2021-2025 a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. Durant la jornada s’han exposat diverses experiències d’èxit en matèria de salut que s’estan duent a terme al territori en tres taules rodones. Han assistit més de 550 persones entre tots els professionals del sistema de salut, membres educatiu i gent gran. Un públic multidisciplinar que, segons la directora territorial de Salut a l’Ebre, Ingrid Roca; posa de relleu un dels aspectes referents al territori en matèria de salut com és la integració.

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, ha recordat que al territori s’avança en el desplegament del model de governança amb Salut per gestionar el model sanitari des de l’Ebre i destaca la professionalitat de l’equip humà que hi treballa. Però reconeix que hi ha mancances en infraestructures, per les quals ja hi estan treballant i que ha de culminar amb la construcció del nou hospital de referència al territori.

La jornada ha finalitzat amb la ponència ‘Com es comporta el nostre cervell en la gestió del canvi’, a càrrec del doctor en biologia, professor i investigador de genètica biomèdica a la Universitat de Barcelona, David Bueno Torrens.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST