La seu de la Diputació a Tortosa s’ubirarà provisionalment a les dependències de la Comunitat de Regants

Escrit per el 12 de febrer de 2024

Després de rescindir el contracte de lloguer amb el Palau Climent de Tortosa, la diputació de Tarragona va traslladar els seu serveis a les oficines de base de la ciutat. Un canvi que era provisional i des de l’ens han avançat que després de Setmana Santa es traslladaran a l’edifici de la Comunitat de Regants. Un emplaçament que també serà provisional, però més estable i que permetrà millorar el confort de trballadors i l’atenció als usuaris dels serveis que s’ofereixen. 

La presidenta de la Diputació  de Tarragona, Noemí Llauradó ha detallat que la provisionalitat dependrà del temps que es tardi en trobar un emplaçament definitiu a la ciutat. En aquest sentit, la Diputació es troba en contacte amb l’ajuntament de Tortosa per tal de trobar unes instal·lacions adients a les necessitats de la delegació, on actualment hi treballen una vintena de persones. D’altra banda, des de la Diputació també es treballa per crear un conveni patrimonial.

Recordem que la Diputació de Tarragona va tenir en compte la possibilitat d’adquirir el palau Campmany, ubicat al carrer de la Rosa, però finalment no va prosperar.

Junts ha estat l’únic grup que ha votat en contra de la modificació de crèdit aprovat aquest divendres en el ple de la Diputació de Tarragona i que ha de permetre la compra l’edifici de l’antiga Caixa Tarragona. Des del partit, han criticat algunes de les inversions previstes a la ciutat de Tarragona. Entre elles, destaquen els més de 10 milions d’euros previstos a l’edifici de l’antiga Caixa Tarragona, els 50 milions d’euros a la Savinosa i els 10 milions d’euros a l’edifici de la Tabacalera. La diputada tortosina, Meritxell Roigé, ha manifestat que l’edifici no hauria de ser “una prioritat” per a l’ens i ha qüestionat els recursos que s’estan destinant a la ciutat, referint-se a les actuacions que també es preveuen a la Savinosa i a la Tabacalera. Roigé ha assegurat que mentre s’adquireix més patrimoni a Tarragona no hi ha pressupost per adquirir una seu a Tortosa alhora que ha denunciat que s’estigui centralitzant l’acció de la Diputació….

Pel grup de Junts, aquests recursos podrien servir al llarg d’aquest mandat per incrementar el suport als municipis més petits, per millorar la xarxa de carreteres de la Diputació, com la carretera de Poble Nou a la Ràpita o la carretera de Bonastre a Masllorenç; per disposar de més recursos per entitats i associacions de la demarcació per desenvolupar els seus projectes, per dur a terme més iniciatives i promoció turística de les dos marques de la Diputació, per donar més ajuts a la emprenedoria o als municipis afectats per fenòmens meteorològics.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Després de rescindir el contracte de lloguer amb el Palau Climent de Tortosa, la diputació de Tarragona va traslladar els seu serveis a les oficines de base de la ciutat. Un canvi que era provisional i des de l’ens han avançat que després de Setmana Santa es traslladaran a l’edifici de la Comunitat de Regants. Un emplaçament que també serà provisional, però més estable i que permetrà millorar el confort de trballadors i l’atenció als usuaris dels serveis que s’ofereixen. 

La presidenta de la Diputació  de Tarragona, Noemí Llauradó ha detallat que la provisionalitat dependrà del temps que es tardi en trobar un emplaçament definitiu a la ciutat. En aquest sentit, la Diputació es troba en contacte amb l’ajuntament de Tortosa per tal de trobar unes instal·lacions adients a les necessitats de la delegació, on actualment hi treballen una vintena de persones. D’altra banda, des de la Diputació també es treballa per crear un conveni patrimonial.

Recordem que la Diputació de Tarragona va tenir en compte la possibilitat d’adquirir el palau Campmany, ubicat al carrer de la Rosa, però finalment no va prosperar.

Junts ha estat l’únic grup que ha votat en contra de la modificació de crèdit aprovat aquest divendres en el ple de la Diputació de Tarragona i que ha de permetre la compra l’edifici de l’antiga Caixa Tarragona. Des del partit, han criticat algunes de les inversions previstes a la ciutat de Tarragona. Entre elles, destaquen els més de 10 milions d’euros previstos a l’edifici de l’antiga Caixa Tarragona, els 50 milions d’euros a la Savinosa i els 10 milions d’euros a l’edifici de la Tabacalera. La diputada tortosina, Meritxell Roigé, ha manifestat que l’edifici no hauria de ser “una prioritat” per a l’ens i ha qüestionat els recursos que s’estan destinant a la ciutat, referint-se a les actuacions que també es preveuen a la Savinosa i a la Tabacalera. Roigé ha assegurat que mentre s’adquireix més patrimoni a Tarragona no hi ha pressupost per adquirir una seu a Tortosa alhora que ha denunciat que s’estigui centralitzant l’acció de la Diputació….

Pel grup de Junts, aquests recursos podrien servir al llarg d’aquest mandat per incrementar el suport als municipis més petits, per millorar la xarxa de carreteres de la Diputació, com la carretera de Poble Nou a la Ràpita o la carretera de Bonastre a Masllorenç; per disposar de més recursos per entitats i associacions de la demarcació per desenvolupar els seus projectes, per dur a terme més iniciatives i promoció turística de les dos marques de la Diputació, per donar més ajuts a la emprenedoria o als municipis afectats per fenòmens meteorològics.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST